Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Glädjebeskedet: Ensam mamma söker–Theodora och Anton väntar barn

26 apr, 2019 
AvAgnethe Alm
Theodora Larsson och anton uddfalk från ensam mamma söker väntar barn
Theodora Larsson och Anton Uddfalk fann varandra i Ensam mamma söker på TV3. Nu avslöjar paret att de väntar barn ihop. ”Ett helt nytt kapitel för oss”, skriver Theodora i ett inlägg på Instagram.
Annons

Theodora Larsson, 31, var en av singelmammorna som sökte kärleken i TV3:s Ensam mamma söker 2019. Under inspelningen fattade hon snabbt tycke för Anton Uddfalk, 28, som hon till sist valde att fortsätta satsa på även utanför kamerorna.

Kärleken fortsatte spira även efter inspelningarna, och det dröjde inte länge innan Anton lämnade Uppsala för att istället flytta hem till Theodora i Borås. Och nu avslöjar Theodora att paret tagit nästa stora steg i relationen. I magen ligger deras första gemensamma barn. I ett inlägg på Instagram delar Theodora den glada nyheten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Expect the unexpected. Om det är något jag lärt mig här i livet, så är det att det aldrig någonsin blir som man tänkt sig, och aldrig någonsin har det varit så uppenbart som just idag. Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände. Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss. Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår”, skriver hon.

Annons

I kommentarsfältet strömmar gratulationer in från Theodoras följare.

”Åhhhh så härligt med kärlek, grattis.. Såg nästan vid första ögonkastet hur det skulle bli. Alldeles perfekt”, skriver en.

”Men åhh va roligt för er! GRATTIS FINA NI!”, skriver en annan.

Längtan efter barn redan från start

Theodora Larsson har tre barn sedan tidigare – Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6. Redan innan det sista valet var gjort i Ensam mamma söker avslöjade Theodora att hon levde ihop med killen hon valde i programmet. Frågor började då hagla in till Ensam mamma söker-profilen. Bland annat frågan om hon ville ha barn med sin nya kärlek.

”Jag tänker att man kanske inte skaffar barn. Jag tänker istället att om man har tur här i livet, så kanske man trillar över möjligheten och den STORA ÄRAN att välkomna ett barn till världen. Om det skulle hända mig en fjärde gång skulle det vara enormt häftigt och jag skulle känna mig ärad”, skrev Theodora Larsson på Instagramstory i mars.

Och nu ligger det alltså en liten bebis i magen. Stort grattis och lycka till, önskar vi på Hänt!

FOTO: Instagram

Annons