TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sonen Theos vädjan till Pernilla Wahlgren – därför stoppas hon

24 maj, 2022 
Theo Wahlgren. Pernilla Wahlgren.
I senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren om yngsta sonens vädjan.
Något som var helt otänkbart för henne.
– Jag har fått väldigt mycket frågor från Theo, säger Pernilla i avsnittet.
Annons
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked SingerBrand logo
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54, har precis synts i två stora tv-produktioner; senaste säsongen av Wahlgrens värld och säsong två av underhållningsprogrammet Masked singer.

Båda programmen har nyligen haft säsongsavslutning.

Pernilla Wahlgren vann Masked singer 2022 – gissade rätt på Spelmannen

I senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla har tillsammans med vännen Sofia Wistam, 56, diskuteras Pernillas medverkan i Masked singer.

– Du måste berätta, det var ju final av Masked singer. Ett program som jag, i ärlighetens namn, inte har sett så mycket av. Men nu får du berätta den rafflande upplösningen, säger Sofia

– För de som sett alla avsnitten och engagerat sig så har det varit väldigt spännande. För er som inte har sett allt än så..., säger Pernilla och fortsätter:

Annons

– Vinnaren av Masked singer 2022 var Spelmannen. Det var helt sjukt. jag trodde ju väldigt länge att det var Amadeus Sögaard, men sen kom han in i ett av de sista avsnittet i en annan mask och då tänkte jag ”Det är inte han”.

Vidare berättar hon att panelen, som hon själv ingår i, gissade på bland annat Benjamin Ingrosso, 24, Eric Saade, 31, Felix Sandman, 23, och Filip Lamprecht, 25.

Men till slut var det Pernilla själv som knäckte vem det var, eller snarare vilka det var, som gömde sig bakom vinnarmasken; nämligen syskonparet Marcus Gunnarsen, 20, och Martinus Gunnarsen, 20.

– Jag vann i år igen, till Måns Zelmerlöws stora förtret!, säger Pernilla glatt.

Tvillingparet Marcus och Martinus är kända artister från Norge.
Tvillingparet Marcus och Martinus är kända artister från Norge.

Theo Wahlgrens vädjan till mamma Pernilla – därför vägrar hon

Vidare i samtalet med Sofia berättar Pernilla att hennes yngsta son Theo Wahlgren, 15, är ett stort fan av just Marcus och Martinus.

Hon säger också att Theo vädjade till henne att avslöja vilka som dolde sig bakom maskerna innan programmet hade sänts, något som är strikt förbjudet för jurymedlemmarna att göra.

– Jag har fått väldigt mycket frågor från Theo som har pumpat mig att jag ska säga vilka det är. Vilket jag inte vill och inte får. Så det har jag inte gjort, säger hon.

FOTO: discovery+

Annons