TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens sorg – efter sonen Theos sjukdomsbesked: ”Tyvärr..”

07 aug, 2022 
Pernilla Wahlgren har spenderat sin sommar i sin nya villa i Marbella.
När hon äntligen får besök av sin yngsta son Theo händer det som inte får hända – han drabbas av sjukdom.
Annons
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseendeBrand logo
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseende

Utöver Pernilla Wahlgrens, 54, hårda slit med tv-inspelningar och egna showen Pernilla Wahlren har hybris så har hon under våren tampats med två stora husprojekt. Bland annat en enorm villa på Lidingö som genomgår en stor renovering för tillfället.

Dessutom har hon köpt ett nytt sommarhus i Marbella med sin kärlek Christian Bauer, 56. Paret bekräftade sin relation för lite drygt ett år sedan och kärleken ser minst sagt ut att sprudla mellan dem.

Långa ljuva dagar i familjens nya villa i Spanien

Huset i Marbella har som man förstår använts flitigt under sommarens lediga dagar. För en tid sedan var Pernillas son Benjamin Ingrosso där med ett helt gäng vänner. Dessutom var hans påstådda flamma Frøya Sofie Winther, 29, med på resan.

Annons

Efter att Benjamin och hans kompisar lämnat huset var det dags för ytterligare besök. Denna gång av Christians familj.

”Äntligen kom Christians familj hit också!”, skrev Pernilla på sin Instagram i samband med besöket.

Pernilla ser onekligen ut att komma väldigt bra överens med Christians familj, något hon också berättat om i sin och Sofia Wistams podcast Wistam och Wahlgren. Hon har också uttryckt att hon är överlycklig över att få vara bonusmormor till Christians dotters son Collin.

”I väntan på egna barnbarn njuter jag av Christians orimligt gulliga barnbarn som jag nu har träffat några gånger och tycker väldigt mycket om! Har fått äran att leka ”Spiderman” med 4-årige Vincent en hel kväll och fick nu den här filmen av mamman när lille Collin ropar efter NILLA - som inte är där..! Känner ändå att man måste har gjort ett ganska bra första intryck som ”bonus-mormor” iallafall..!”, skriver hon under ett videoklipp på barnbarnet.

Annons

Yngsta sonen Theos sjukdomsbesked – mitt under resan

Men någon som ännu inte hade kommit och sett familjens nya villa var Pernillas yngsta son Theo. Och när det äntligen var dags för honom att hälsa på sin mamma blev det långt ifrån som de hade tänkt. Han drabbades nämligen av halsfluss samma sekund som han klev av planet i Spanien, och har varit sängliggandes sedan dess.

– Jag fick ju ner Theo här nu! Jag är så glad för det. Tyvärr blev det inte så kul för honom som han hade hoppats. Jag är jätteglad att han är här men när han landade var han kokhet, han hade feber och mådde skitdåligt, säger Pernilla och fortsätter:

– Det första han gjorde när han kom in till det nya huset var att springa till toaletten och spy. Och sedan dess har han legat nedbäddad i sängen. En spansk läkare konstaterade att han har halsfluss, så han fick order att inte sola, inte bada och har alltså legat nedbäddad på rummet sedan han kom.

Så tråkigt för Theo! Hoppas han kryar på sig och hinner njuta lite av värmen i Marbella innan det bär av hemåt igen.

FOTO: Youtube/Discovery+

Annons