theo wahlgren

Theo Wahlgrens chock – efter ryktet om Bianca Ingrossos lägenhet

THEO WAHLGREN, BIANCA INGROSSO

Theo Wahlgren har nu fått reda på ett rykte som cirkulerat runt honom senaste tiden.
Nu berättar mamma Pernilla Wahlgren om chocken som infann sig hos sonen när han fick veta.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se nya bilderna här
0:52

Efter reklamen: Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se nya bilderna här

(0:52)

Slå på ljud

Bianca Ingrossos, 28, karriär går som som på räls och under hösten 2021 kunde hon avslöja att hon investerat i en gigantisk våning på Östermalm i Stockholm.

Lägenheten har en boarea på 300 kvadratmeter, fyra rum, otroligt ljusinsläpp, kakelugn och stuckatur i taket. Senare kunde hon bekräfta att prislappen på drömlägenheten låg på över 40 miljoner kronor.

I dagsläget bor hon kvar i sin gamla lägenhet på Östermalm och än ser flyttlasset inte ut att gå på ett tag – renovering och annat har stått i vägen för en flytt.

Bianca Ingrossos fina gest till Theo Wahlgren

Det har med andra ord tagit sin lilla tid och mycket har hänt sedan dess att Bianca köpte den nya lägenheten. När hon köpte den var hon bland annat tillsammans med ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 28. Men renovering och att hennes mamma behövde någonstans att bo satte alltså käppar i hjulet för flytten.

Men detta har ju också lett till att följarna har många frågor. Nyligen hade Bianca en frågestund på sin Instagram där hon svarade på följarnas frågor. Många frågor verkade handla om lägenheten och varför Bianca inte flyttat än.

Då valde Bianca att berätta hur det ligger till och samtidigt kom hon med ett härligt besked till Theo Wahlgren, 15.

För att jag inte vill. Det är något magiskt med denna lägenhet. Jag bara kan inte sälja den till någon random. Mitt första riktiga hem där jag mådde bra. Här är jag trygg och tills vidare är jag inte redo att släppa taget om denna älskade lilla pärla. Jag tänker att någon av mina bröder kanske kan få bo där sen. Min dröm är att kunna ge den till Theo när han fyller 18. Så har jag honom nära och kan vara en jobbig storasyster som alltid är ett stenkast bort haha” skriver hon på sin Instagram.

Theo Wahlgrens chock – efter ryktet som sprids

Om Theo får ta över lägenheten när han fyller 18 återstår helt enkelt att se men något som är säkert är att informationen inte nått fram till honom.

I det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren, 55, att den här nyheten gått Theo helt förbi. Och Theo fick minst sagt en chock när han fick höra om sin systers beslut.

– Det roliga var att jag sa det till honom. Jag bara "Du vet att Bianca har sagt att du ska få överta hennes lägenhet när du vill flytta hemifrån?", han bara "Va? Är det sant? För det är flera polare till mig som har sagt vilken schysst lägenhet du kommer få och jag fattar ingenting", säger Pernilla och tillägger glatt:

– För hon har liksom inte berättat det för honom.

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

FRÅN FÖRSTASIDAN