Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tess Merkels barnbesked efter gravidkampen: ”Gemensamt beslut”

24 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Kenny Solomons och Tess Merkels barnbesked
Efter att ha försökt bli gravida i ett års tid har Tess Merkel och Kenny Solomons nu kommit fram till ett nytt gemensamt barnbeslut.
Annons

Det var under QX-galan som Alcazar-stjärnan Tess Merkel Solomons, 48, träffade maken Kenny Solomons, 32, för första gången. Kenny var på plats för att dela ut ett pris och på efterfesten slog det gnistor mellan dem. Kvällen slutade sedan med en gemensam hemgång.

– Vi gick hem, hade ett one-night stand och när jag vaknade tänkte jag ”Vem är du? Vad har jag gjort?”. Så jag lämnade en liten sarkastisk lapp där jag skrev ”Stack och planerade vårt framtida bröllop. Ring mig om du har fler frågor”, eftersom jag var säker på att vi aldrig skulle ses igen, säger Tess i Malou efter tio på TV4.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter den intima natten fortsatte deras vägar att korsas och slutligen blev de ett par.

Tidigt in i förhållandet blev Tess gravid och trots att känslorna var starka valde paret att göra en abort. Kenny har inga barn sedan tidigare och Tess har barnen Minya och Neo från ett tidigare förhållande.

Annons

Kenny och Tess gemensamma barnbeslut

När relationen utvecklats till något mer seriöst började paret överväga om de ville ha gemensamma barn. Slutligen kom de fram till att de skulle börja försöka bli gravida och paret påbörjade olika medicinska behandlingar för att öka chanserna.

Nu, efter ett år av upprepade försök, har de kommit fram till ett nytt gemensamt beslut.

– Statusen nu är att vi tagit ett gemensamt beslut att stoppa den processen som vi startade om att försöka få barn tillsammans, säger Tess.

Kenny Solomons fortsätter:

– Det var tufft för mig för vi tog bort det barn vi hade från början. Vi provade så många saker och letade efter så många vägar för att starta den processen igen, om att få barn tillsammans. Men efter ett år av att ha kämpat så mycket, kom jag fram till att om jag är i hennes liv med två fantastiska barn som vi redan har och som jag älskar som mina egna, så spelar det ingen roll för mig. Jag är jättetacksam att vi ska fortsätta med våra liv och att jag får hjälpa till med att vara en extra förälder.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons