Artikeln innehåller reklamlänkar

Mitt i krisen: Tess Merkels, 48, och Kennys, 32, gravidkamp

Kenny Solomons och Tess Merkels barnplan

Makarna Tess Merkel och Kenny Solomons berättar att de just nu genomgår en IVF-behandling, i hopp om att få ett barn.

Alcazar-stjärnan Tess Merkel, 48, och maken Kenny Solomons, 32, berättar nu öppet i en podcast som Tess vanligtvis driver tillsammans med Malin Berghagen, om en kris som makarna just nu går igenom.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

De förklarar att de knappt pratat med varandra på tre månader, på grund av att båda har haft fullt upp med sitt och inte prioriterat varandra. Tess har framför allt lagt sin tid på att repa inför Alcazars julshow, vilket också har lett till en skadad fot och problem med rösten. Kenny erkänner att han inte har varit ett tillräckligt stöd för henne.

– Det skulle ha varit jag som skulle ha tagit hand om dig och fixat ditt hjärta och ditt huvud. Jag kände mig lite utanför, faktiskt. För att … jag kunde inte göra någonting, säger Kenny i podden.

Men förutom att öppna upp sig om sin kris avslöjar makarna en annan grej. Just nu håller de på att genomgå en IVF-behandling, provrörsbefruktning, i hopp om att skaffa ett gemensamt barn.

– De tabletter du tar nu, vi fixar med IVF. Den lilla bebis som vi pratar om, den som vi försöker skaffa. Mycket händer i din kropp, med hormoner och det måste vara ganska svårt för dig, säger Kenny.

Makarna har tidigare varit öppna med att de vill skaffa barn, och för drygt ett år sedan sa Kenny till Hänt att de jobbade på det.

– Vi jobbar hårt på det, att få ett par bebisar.

Men några månader senare förklarade han för Expressen att de i så fall skulle adoptera om det skulle bli några barn.

– Om vi ska ha barn ska vi adoptera. Absolut. Barn i hela världen behöver hjälp och kärlek. Och Tessan och jag kan ge mycket kärlek till ett litet barn.

Däremot förklarade Tess för Hänt att en adoption inte var aktuellt, så sent som i vintras.

– Nej. Vi har inga planer på det utan fullt upp med allt som det är… men det är klart, om nån skulle behöva hjälp finns vi där.

Tess Merkel har sedan tidigare relation barnen Neo och Minyja.

LÄS OCKSÅ: Tess Merkel och Kenny Solomons om krisen i äktenskapet

LÄS OCKSÅ: Tess Merkels gest – gifter sig under Prideveckan

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!