LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mitt i krisen: Tess Merkels, 48, och Kennys, 32, gravidkamp

12 okt, 2018 
Kenny Solomons och Tess Merkels barnplan
Makarna Tess Merkel och Kenny Solomons berättar att de just nu genomgår en IVF-behandling, i hopp om att få ett barn.
Annons

Alcazar-stjärnan Tess Merkel, 48, och maken Kenny Solomons, 32, berättar nu öppet i en podcast som Tess vanligtvis driver tillsammans med Malin Berghagen, om en kris som makarna just nu går igenom.

De förklarar att de knappt pratat med varandra på tre månader, på grund av att båda har haft fullt upp med sitt och inte prioriterat varandra. Tess har framför allt lagt sin tid på att repa inför Alcazars julshow, vilket också har lett till en skadad fot och problem med rösten. Kenny erkänner att han inte har varit ett tillräckligt stöd för henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det skulle ha varit jag som skulle ha tagit hand om dig och fixat ditt hjärta och ditt huvud. Jag kände mig lite utanför, faktiskt. För att … jag kunde inte göra någonting, säger Kenny i podden.

Men förutom att öppna upp sig om sin kris avslöjar makarna en annan grej. Just nu håller de på att genomgå en IVF-behandling, provrörsbefruktning, i hopp om att skaffa ett gemensamt barn.

Annons

– De tabletter du tar nu, vi fixar med IVF. Den lilla bebis som vi pratar om, den som vi försöker skaffa. Mycket händer i din kropp, med hormoner och det måste vara ganska svårt för dig, säger Kenny.

Makarna har tidigare varit öppna med att de vill skaffa barn, och för drygt ett år sedan sa Kenny till Hänt att de jobbade på det.

– Vi jobbar hårt på det, att få ett par bebisar.

Men några månader senare förklarade han för Expressen att de i så fall skulle adoptera om det skulle bli några barn.

– Om vi ska ha barn ska vi adoptera. Absolut. Barn i hela världen behöver hjälp och kärlek. Och Tessan och jag kan ge mycket kärlek till ett litet barn.

Däremot förklarade Tess för Hänt att en adoption inte var aktuellt, så sent som i vintras.

– Nej. Vi har inga planer på det utan fullt upp med allt som det är… men det är klart, om nån skulle behöva hjälp finns vi där.

Tess Merkel har sedan tidigare relation barnen Neo och Minyja.

FOTO: Ibl

Annons