LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tareq Taylors uppmaning till 18-åriga dottern Ellen – avslöjandet i tv

09 apr, 2022 
AvFelicia Hovryd
Tareq Taylor
Kända tv-kocken Tareq Taylor gästade nyligen Malou efter tio.
I direktsändning får han frågor om sin 18-åriga dotter Ellen – och berättar då om hur han har uppfostrat henne.
Annons
Här Är Vinnaren Av Sveriges Mästerkock 2022 Brand logo
Här Är Vinnaren Av Sveriges Mästerkock 2022

Tareq Taylor, 52, har gått från att vara tv-kock till att bli en av Sveriges folkkäraste personer på bara något år. Förra året var ett händelserikt år för tv-kocken. Han fick äran att sommarprata i P1 och vara julvärd i SVT. Dessutom så vann SVT-programmet Tareq Taylors Matresa pris för Årets livsstilsprogram på Kristallen följt av att Tareq själv fick ta emot en Kristallen för årets tv-personlighet.

Relationen med flickvännen

Ifjol kom nyheten att efter 26 år som gifta har Tareq och Kristina Taylor lämnat in skilsmässan. Nu har tv-kocken hittat kärleken på nytt i Sofia "PT-Fia" Ståhl, 33, något som Hänt var först med att avslöja.

I en intervju med Aftonbladet valde Tareq nyligen att svara på en fråga om ålderskillnaden mellan honom och 19 år yngre kärleken Sofia.

– Sofia är en fin människa och vi har det så bra. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Det är klart jag är kär, säger Tareq Taylor till tidningen och fortsätter:

Annons

– Åldern spelar ingen roll.

Vad dottern Ellen tycker om pappa Taylors 19 år yngre nya kärlek kan förstås bara hon svara på. Men något som står klart är att Ellen och Sofia inte följer varandra på Instagram, där de båda två är väldigt aktiva.

Uppmaningen till dottern i Malou efter tio

Tareq Taylor gästade Malou efter tio i veckan där han och Malou von Sivers bland annat pratar om matsvinn.

Tv-kocken berättar då att dottern Ellen är uppväxt med att tänka aktivt på att minska matsvinn, vilket inte så konstigt i och med Tareqs framgångsrika kockkarriär. Han menar att tänket ibland glöms bort.

– Det är många gånger jag ser den där ”usch den gick ut igår”. Nej den gick inte ut igår, den står kvar i kylen men den var bäst-före enligt datum, säger Tareq Taylor och ger uppmaningen:

– Använd näsa, ögon och mun.

FOTO: Björn Lindahl/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons