Ellen Taylors markering mot Sofia Ståhl – efter pappa Tareqs avslöjande

Sofia, Tareq och Ellen.

Tareq Taylor har hittat kärleken på nytt.
Men vad tycker egentligen hans 18-årige dotter Ellen om det? Hänt reder ut!
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton
0:57

Efter reklamen: Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

(0:57)

Slå på ljud

Det var under hösten 2021 som Tareq, 52, och hustrun Kristina Taylor,52, skrev sig på olika adresser. De hade då beslutat sig för att flytta isär, efter 26 år som gifta. Ett tag efter att de flyttat ifrån varandra lämnade Tareq och Kristina in en gemensam skilsmässoansökan.

Tareq och Kristina har dottern Ellen Taylor tillsammans, som idag är 18 år. Ellen har precis som pappa synts i tv – även hon i matprogram. 2015 medverkade nämligen Ellen i Sveriges yngsta mästerkock, där hon till slut landade på tredje plats i tävlingen.

Under hösten 2020 berättade Tareq i en intervju med Femina om stödet från Kristina och Ellen.

– Jag har världens finaste familj, världens bästa dotter och fru, som har varit med och stöttat och hjälpt mig, sa han då.

Tareqs nya kärlek är Pt-profilen Sofia

Det har i några månader tisslat och tasslats om att Tareq träffat en ny flamma, mer bestämt Sofia "Pt-Fia” Ståhl,33, något Hänt var först att rapportera om.

Nyligen bekräftade även paret det själva.

”Gudars, det här känns lite surrealistiskt. Som att presentera sin nya kille för sina föräldrar. Bloggen och många av er har hängt med mig genom hela mitt vuxna liv”, skriver Sofia på sin blogg.

”'Klart jag är kär' kan jag bara skriva under på. Känner enorm tacksamhet för honom och hur vi påverkar varandra”, fortsätter hon på sin blogg.

18-åriga Ellens markering mot pappans nya kärlek

Så vad tycker Ellen om pappa Taylors 19 år yngre nya kärlek? Det kan förstås bara hon svara på, men något som står klart är att Ellen och Sofia inte följer varandra på Instagram, där de båda två är väldigt aktiva.

FOTO: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN