AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia Ståhl – då går flyttlasset

17 apr, 2023 
TAREQ TAYLOR, SOFIA STÅHL
Kärleken blomstrar mellan Tareq Taylor och Sofia Ståhl och nu tar de nästa steg i relationen genom att flytta ihop.
Nu berättar Tareq för Hänt att allt är klart!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor och Sofia Ståhl om årets julvärdBrand logo
Tareq Taylor och Sofia Ståhl om årets julvärd

Hälsocoachen Sofia Ståhl, 34, och stjärnkocken Tareq Taylor, 53, är ett av Sveriges hetaste kändispar och nu har de tagit ett nytt stort steg i förhållandet; nämligen att bli sambos!

Paret träffades 2019 men inledde sin relation som vänner och kollegor. I en tidigare intervju med Hänt berättade Sofia att deras första möte inte direkt var kärlek vid första ögonkastet.

– Vi träffades för första gången när vi jobbade ihop för några år sedan och sedan ett tag senare genom jobbet igen, sa hon till Hänt och fortsatte:

– Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Vi träffades i ett tråkigt konferensrum första gången. Sedan var det ganska gemensamt om vem som tog det första steget.

Tareq Taylor och Sofia Ståhl flyttar ihop

Sedan dess har mycket hänt och nu ska alltså paret flytta ihop!

Annons

"Vi flyttar! Jag säljer min lägenhet! JA. Det är en overkligt fin mening att skriva. Vi ska flytta och det innebär att jag behöver sälja min lägenhet. Denna älskade lägenhet som jag köpte för några år sedan, perfekt för mina och Ediths behov då. Har älskat att bo här och det kommer för alltid att vara en plats att bära med sig i hjärtat. Har trivs så bra på den här gatan och i det här området att jag bott här i nästan tio år totalt. Först på andra sidan gatan, sedan i min nuvarande lägenhet de senaste åren", skrev Sofia på Instagram.

Tareq Taylor avslöjar flyttplanerna: ”Färdigt”

När Hänt träffar Tareq på Micael Bindefelds bokrelease Mannen myten minglet berättar han om bostadsförsäljningarna som nu gått i lås!

Annons

– Från och med i juli så blir min adress Stockholm, säger Tareq till Hänt.

Wow, så det är helt klart nu med försäljningarna?

– Ja det är färdigt, hennes blir väl klar nu i dagarna men min blev färdig i förrgår tror jag, säger han.

Härligt, hoppas ni hittar något fint boende då?

– Ja, det har vi redan gjort, säger Tareq till Hänt.

Däremot vill han inte avslöja om det är hus eller lägenhet som står på schemat, men Tareq hintar om att det är något som vi snart kommer få veta.

Sofias lägenhet låg i Hammarby sjöstad och Tareqs boende i Malmö, så senaste tiden har de haft distansförhållande. Men trots distansen har de ändå kunnat umgås en hel del, men nu blir det alltså ändring på den saken och de blir sambos i Stockholm!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jennifer Iverssen/Hänt

Annons