robinson 2023

Bluffen i Robinson avslöjad – Alva Tranés ångest över händelsen

Robinson

Nu kommer sanningen fram.
I en intervju med Hänt berättar Alva Trané om händelsen som utspelade sig natten innan deltagarna begav sig till ön.
– Jag låg med ångest hela natten, säger hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Robinson-Erik Wahrolén
0:31

Efter reklamen: 30 sekunder under press med Robinson-Erik Wahrolén

(0:31)

Slå på ljud

Den pågående Robinson-säsongen skiljer sig markant från tidigare säsonger. Till en början var nämligen lagen uppdelade baserat på ålder. I det yngre laget blev Alva Trané, 23, utsedd till lagkapten, en roll som hon inte alls trivdes bra i.

Deltagaren om familjens chock efter bilderna i tv

Första dagarna av Alvas Robinson-resa kantades av en hel del tårar. Hon har tidigare berättat för Hänt om att hennes mående oroade produktionen och att de därmed tog till vissa åtgärder redan vid ansökningsprocessen.

– Jag fick komma på audition och så ställde de frågor. Jag har haft lite svårt att vara bland folk, så det var de lite oroliga för om jag skulle ha problem med det där. Så de var tvungna att ringa och få godkännande av mina föräldrar att jag skulle få vara med i programmet, sa då Alva och fortsatte:

– Jag gråter aldrig hemma men så gråter jag hela tiden på tv. Mina föräldrar är i chock.

Alva Trané avslöjar bluffen i programmet: ”Låg med ångest hela natten”

Hela säsongen började i år med att Alva och Peter Andersson syntes i ett skjul tillsammans med Anders Lundin, 64. Där blev de tilldelade sina lagkaptens-titlar men nu avslöjar Alva för Hänt att bilderna tittarna såg i början spelades in redan innan inspelningen egentligen hade börjat och inte filmades från ön.

Det visar sig att Alva och Peter syntes innan programmet drog igång och då spelade in inslaget ihop.

– Det var innan vi åkte ut till ön. Det var under natten innan vi åkte till ön. Så jag låg med ångest hela natten sen innan vi skulle bege oss till ön. Det här var inte alls någon bra start och jag kunde inte njuta alls när vi satt på båtarna för det enda jag kunde tänka på var att snart ska jag plocka bort någon av de här fina människorna, säger Alva.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN