Talang-profilens chock efter kravet i Hemliga beundrare

Hemliga beundrare på TV3
Äntligen är det dags för säsongspremiären av Hemliga beundrare. I programmet ser vi den före detta Talang-deltagaren Antony Berisha som ska ge sin flört en andra chans.
Annons

Den tredje säsongen av det hyllade programmet Hemliga beundrare på TV3 är tillbaka och programledaren Malin Gramer berättar om den kommande säsongen:

”Jag har på riktigt stått med gåshud under flera av dejterna i denna säsong. Nerverna har verkligen varit på spänn, speciellt när det handlar om något så pass stort som att sätta vänskapen på spel och berätta för ens bästa vän att du har hemliga känslor. Jag är så imponerad av alla modiga par”, skrev Malin Gramer i ett pressmeddelande.

Annons

I säsongspremiären av Hemliga beundrare ska den före detta Talang-deltagaren Antony Berisha, 29, bjuda ut sin gamla flamma Yazmin, med förhoppningen att återuppta det dem en gång hade.

– Jag känner att vi inte är klara med det vi hade, så jag har en liten crush på henne, berättar Antony.

Antony och Yazmin träffades förra året på en dansskola i Malmö. Yazmin håller på med magdans, och när han såg henne dansa för första gången bad han om hennes nummer.

Annons

– När jag såg henne, jag bara ”wow” direkt. Vi träffades några gånger och sedan bara slutade vi prata, säger han.

Nu har ett år gått och Antony har valt att ge relationen en ny chans.

– Den här gången måste jag ta ett bra snack med henne för vi kan inte bara sluta prata igen. Jag måste verkligen bevisa för henne att vi måste fortsätta, om hon vill.

”Jag går ut på dejt med dig om du sjunger för mig”

När Yasmin ser att det är Antony som är hennes hemliga beundrare, börjar hon skratta och berättar att hon fick världens chock.

– Jag hade tänkt mig alla förutom honom, säger hon och skrattar.

Anledningen till att de slutade prata var för att Yazmin precis kommit ur ett destruktivt förhållande, och behövde tid för att älska sig själv igen.

– Du ska veta att alla inte är likadana. Jag vill bara säga att jag gärna vill fortsätta träffa dig, så jag hoppas att du vill, säger Anthony när Yazmin kommer med det oväntade svaret:

Annons

– Jag går ut på dejt med dig om du sjunger för mig.

Anthony blir chockad över hennes svar, men efter att ha funderat en stund börjar han sjunga samma låt som han uppträdde med i Talang på TV4 förra året.

– Ska du ut med mig nu?, frågar Anthony efter sången och Yazmin svarar:

– Ja.

FOTO: Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…