LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är den nya Talangjuryn 2023 – alla nya medlemmar

09 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Nya Talangjuryn 2023 är Viktor Norén, Helena Bergström, Johanna Nordström och David Batra.
Inför Talang 2023 lämnar större delen av juryn programmet.
Nu presenteras de nya jurymedlemmarna – Johanna Nordström, Helena Bergström och Viktor Norén.
Läs allt om den nya juryn här!
Annons
Bianca Ingrossos okända släkting OveBrand logo
Bianca Ingrossos okända släkting Ove

I Talang 2022 möttes tittarna och talangerna som sökte till programmet av juryn som bestod av Sarah Dawn Finer, 40, David Batra, 49, Bianca Ingrosso, 27, och Edward af Sillén, 39.

– Det här är min sista säsong med Talang, jag har valt att fokusera på annat på grund av tidsbrist. Men det här har varit otroliga år, det har varit en ära att få sitta med i den här fantastiska juryn, att få träffa alla otroliga talanger och få vara en del av det här magiska programmet, sa hon på sin Instagram.

I två år hade jag glädjen att sitta bakom det här bordet och njuta av all underhållning som modigt bjöds på. Jag är ödmjukt tacksam och hoppas jag kunde ge alla de sökande den respekt de förtjänar!”, skriver Edward på Instagram och fortsätter:

Annons

Men i höst kommer jag kliva tillbaka in där jag brukar vara; BAKOM kameran, och fokusera på film- och teaterarbetet. Tusen tack för nu till TV4 för två roliga år. Och nu hejar jag istället på den nya härliga juryn! Have fun!! We did!

Nästan hela juryn ersätts alltså inför kommande säsongen av Talang och nu presenteras de nya medlemmarna till juryn.

Här är de nya jurymedlemmar i Talang 2023

Johanna Nordström

Poddprofilen Johanna Nordström, 26, har vi tidigare sett när hon medverkade i Masked Singer 2021, i succéprogrammet gömde hon sig bakom masken på Draken. Idag har hon podcasten Ursäkta tillsammans med vännen Edvin Törnblom, 26.

Helena Bergström

Helena Bergström, 58, är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Hon är mest känd från sin roll som Fanny Zander i Änglagård-filmerna, den första filmen kom år 1992. Helena har även synts på teaterscenen i pjäser så som Hamlet, Hairspray och Cabaret.

Annons

Viktor Norén

Artisten Viktor Norén, 36, är lillebror till tidigare Mando Diao-frontfiguren Gustaf Norén. Viktor startade sin musikkarriär som sångare i bandet Sugarplum Fairy som han hade med sin bror Carl Norén och Kristian Gridlund. Vi kunde se honom i Så mycket bättre när han och storebror Gustaf gästade programmet år 2021.

David Batra

Den tidigare jurymedlemmen David Batra, 49, har suttit i Talangjuryn sedan år 2017 och är alltså veteranen i gänget. David slog genom på 90-talet som ståuppkomiker och har medverkat i SVT:s program Släng dig i brunnen, men har även varit med i TV4:s Parlamentet.

Den trettonde säsongen av Talang sänds under våren 2023 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons