TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tabben i programmet – som får Eric Saade att skämmas: ”Oj..”

09 dec, 2017 
I kvällens avsnitt av ”Så Mycket Bättre” hyllas musikern Sven-Erik Magnusson i form av känslofyllda tolkningar. När Eric Saade ska presentera sin tolkning råkar det bli lite fel, eller, i alla fall om du frågar de andra artisterna.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Så Mycket Bättre” på TV4 hyllas den bortgångne musiken Sven-Erik Magnusson som var en av medlemmarna i det folkkära bandet ”Sven Ingvars”. Samtliga artister hyllar honom med både känslomässiga tolkningar och ord. Eric Saade, 27, förklarar att han för honom var en stor del av uppväxten då hans mamma ofta spelade Sven Ingvars i spelaren.

Men när han plingar i glaset för att presentera sin tolkning råkar han slänga ur sig något som får alla vid bordet att skratta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har lekt lite med mig själv, eller vad man ska säga, säger Eric Saade som snabbt kommer på sig själv.

– Oj, det där lät jättefel, fortsätter han, och resten av skaran artister börjar skratta.

Ja, kanske hade den lilla tabben kunnat gått obemärkt förbi, om inte alla artisterna brustit ut i skratt. Eric Saade menar givetvis inte det som artisterna skrattar åt. Han framför en tolkning av låten ”Högt i det blå”, som blir fantastisk, och han förklarar att den inte blev som han först tänkt sig.

Annons

– Jag menar att jag laborerade lite, kan man säga. Gjorde inte det som jag hade tänkt att göra.

Råare sexskämt har varit ett genomgående segment i artisternas vardag på Gotland. Taket är högt och Eric Saade har bland annat skämtat en del om Uno Svenningssons, 58, ”balle”, som då egentligen syftar på hans balkong och inte könsorgan som tittarna ju kan tro.

Hur som helst, roligt verkar de alla minst sagt ha haft, och i det sista avsnittet hör vi även hur majoriteten av dem är ledsna över att inspelningarna lider mot sitt slut.

Foto: IBL, TV4

Annons