TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Systrarna Parnevik dejtade samma kille – blandade ihop dem: ”Kallade mig för...”

24 nov, 2017 
Peg Parnevik och Penny Parnevik är som bekant systrar och båda har förnamn som börjar på P. Men blandar ni ihop dem? Det finns de andra som gör. Systrarna har dejtat samma kille vid olika tillfällen, och för honom blev det svårt att komma ihåg vem som hette vad.
Annons

Tycker ni att systrarna Peg Parnevik, 22, och Penny Parnevik, 20, är lika varandra? Ja, nog syns det att de är systrar. Men blandar ni ihop dem? Det finns det folk som gör, berättar systrarna i sin podcast ”Pillowtalk”. Vissa tillfällen är helt enkelt sämre än andra, och Penny berättar om just ett sådant tillfälle. Det handlar om en kille som båda systrarna har träffat. Först Peg, och sedan Penny.

– Peg har pussat honom förut, säger Penny i podcasten.

– Jag var besatt av honom. Du vet när man bygger upp en tanke och tänker att ”Om det blir vi så kommer det att vara fantastiskt”, svarar Peg.

Men efter att Peg inte längre var intresserad träffade så småningom Penny honom istället. Och väl då verkar det ha blivit lite svårt för killen att hålla kolla på vem som hette vad…

– Jag gick hem med honom tre gånger efter det, och en gång när vi låg i sängen kallade han mig för Peg, säger Penny.

Annons

– Va?! Du har aldrig berättat det här för mig, svarar Peg.

– Jo men han sa att ”Peg, du vet att jag gillar dig”. Jag ba, ”va?”. Men ibland kan jag tycka att det blir ännu mer pinsamt om man rättar någon, för jag vill inte att den personen ska skämmas. Så jag sa ingenting till honom.

Ja, båda må ha förnamn som börjar på bokstaven P, och kanske var de det som gjorde det svårt för honom att minnas vem som hette vad. Eller vad tror ni?

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons