SVT:s miss avslöjar Gift vid första ögonkastet-parens framtid

Gift vid första ögonkastet

Årets säsong av SVT:s Gift vid första ögonkastet har blivit en riktig tittarsuccé. I kvällens avsnitt fick tittarna veta om paren ville fortsätta vara gifta. Men faktum är att det kunde man veta långt tidigare.

Den sjunde säsongen av Gift vid första ögonkastet har nått sitt slut och det står nu klart om paren ville fortsätta som gifta eller om det helt enkelt tog slut här.

I årets säsong har man fått följa bland andra det så kallade "tacos-paret", som består av Sofia Lindhe, 25, och Anton Pehrson, 29. De fick sitt namn eftersom de båda älskar att äta tacos. Under säsongen har de haft ett stort bråk, som handlade om att Anton sjöng med i Björn Rosenströms låt Raggarrock, pojkarna som busar.

LÄS MER: Johan om hatet mot Susanna – nobbas igen efter Gift vid första ögonkastet

De sexuella fraserna i låten var inget som gick hem hos Sofia. Men som tur var kunde de prata om saken och efter kvällens avsnitt står det klart att de ville fortsätta vara gifta.

Så valde paren att fortsätta sina äktenskap

Desto värre utsaga blev det för Johan Skantz, 31, och Susanna Lundberg, 31, som valde att gå skilda vägar i kvällens avsnitt. Nu i efterhand kunde man också se att Susanna gått vidare och funnit kärleken i Simon. Men Johan verkar ha fortsatt på egen hand, något som han stöttats något otroligt för i sociala medier.

Det tredje paret som blev ihop-matchade i årets säsong var ögonläkaren Lars Ekström, 35, och sjuksköterskan Elinor Sundfeldt, 28. Men även där var det inte helt lätt alla gånger och Elinor kände flera gånger att hon inte kom Lars riktigt nära på djupet. I det sista avsnittet bestämde de sig däremot för att fortsätta tillsammans, men kort efter det ska Elinor ha funnit kärleken på annat håll.

Elinor Sundfeldt, Lars Ekström

Elinor och Lars

Foto: SVT

Nu är det alltså avgjort och det står klart att Sofia och Anton är det enda paret som fortfarande är gifta än idag. Men under hela säsongen har det faktiskt funnits ett sätt för tittarna att ta reda på hur det hela slutade för paren.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

SVT:s svar om fusket i Gift vid första ögonkastet

LÄS MER: GVFÖ-Elinors barnbesked med nya pojkvännen – efter oväntade vändningen

Långt innan det sista avsnittet sänts på tv så har tittarna nämligen kunnat gå in på hitta.se eller andra sidor som hanterar person-info och se vilka som är skrivna på samma adress. Den här detaljen är något som SVT hade räknat med, men nu förklarar projektledaren Martina Pettersson att det är upp till var och en huruvida man vill ta reda på svaret.

”Det stämmer att det händer att paren skriver sig på samma adress efter inspelningarna och den informationen är ju därmed i viss mån öppen och sökbar.”, skriver hon till Hänt.

Men nu menar Martina att det helt enkelt är ett val som tittaren får göra själv.

”Men det är ju upp till var och en av tittarna huruvida de vill ta del av den informationen eller ej. Det är ju lite som att läsa en bok. En del måste läsa sista meningen innan boken är färdigläst, medan kanske de allra flesta, väljer att vänta och själv fundera på hur det ska sluta och därför läsa sista raden när det väl är dags.”

FOTO: SVT, Ulrika Malm ULM

LÄS OCKSÅ: Susanna Lundbergs plötsliga vändning i Gift vid första ögonkastet

LÄS OCKSÅ: Så träffade Gift vid första ögonkastet-Kalle Norwald maken Erik