SVT:s besked om Charlotte Perrelli i Eurovision song contest

Charlotte Perrellis besked om eurovision song contect 2019
Vi såg henne på scen i Melodifestivalen 2019 i en sagolik lila kreation. Nu bekräftar SVT att Charlotte Perrelli även medverkar i Eurovision song contest.
Annons

Charlotte Perrelli har dykt upp i Melodifestivalen i SVT vid flera tillfällen och främst minns vi när hon vann 1999 med Tusen och en natt – och även kammade hem vinsten i Eurovision song contest. I år såg vi henne på Melodifestivalens scen igen, men den här gången utan ett bidrag att tävla med. I en sagolik enorm lila klänning gjorde hon succé bland tittarna när hon framförde en duett med Dana International.

Och efter årets storstilade entré gör hon nu även comeback i Eurovision song contest! När John Lundvik tävlar för Sverige med bidraget Too late for love i Tel Aviv i maj kommer Charlotte Perrelli ihop med Edward af Sillén kommentera Eurovision song contest, det meddelar SVT i ett pressmeddelande.

Annons

– Det här ska bli väldigt roligt att få göra. Att få komma tillbaka till Eurovision i en helt annan roll och dessutom få jobba med Edward igen. Det kommer garanterat bli mycket skratt och jag hoppas tittarna kommer att gilla oss som duo, säger Charlotte Perrelli.

Annons

Edward af Sillén är också glad över att vara tillbaka, och även han ser framemot att få jobba ihop med Charlotte Perrelli.

– Det känns urkul att få återvända till båset och leda tittarna genom årets roligaste, mest galna musiktävling. Att få Charlotte med mig, tillbaka till den historiska mark där hon för exakt 20 år sedan vann guldet, känns underbart. Jag tror att vi kommer få väldigt roligt tillsammans och vi ska guida tittarna med glädje, kunskap och stor kärlek till evenemanget, säger Edward af Sillén i ett pressmeddelande.

Charlotte Perrellis egna ord

I ett inlägg på Instagram skriver Charlotte Perrelli själv om sin medverkan i Eurovision song contest.

Yes!!! Officiellt! Jag och Edward ska tillsammans vara kommentatorer för Eurovision i Israel i maj! Ska bli sjukt roligt! Längtar. Har jobbat tillsammans med denne begåvade, roliga människa mängder av gånger och kommer få en underbar tid, for sure. 20 år sedan jag vann hela tjottabalongen i just detta landet. Såå underbart! Nu ska vi supporta John Lundvik”, skriver Charlotte Perrelli.

Annons

En annan artist som kommer att medverka i Eurovision song conest utan att tävla är Madonna, enligt uppgifter till den israeliska dagstidningen Haaretz. De menar att det ska ha bekräftats av EBU, European Broadcasting Union. Men ännu har inte organisationen gått ut med ett officiellt uttalande.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…