SVT-tittarnas ord om Sanna Nielsen efter Allsång på Skansen

SVT-tittarnas ord om Sanna Nielsen efter premiären av Allsång på Skansen
Igår var det säsongspremiär för Allsång på Skansen i SVT. Programledaren Sanna Nielsen tar för fjärde året i rad sig an programledarrollen. Hon har tidigare berättat att hon känner sig mer trygg i rollen som programledare – och nu hyllas sångerskan av publiken för sin insats.
Annons

Förra året berättade Sanna Nielsen, 34, att det blir ännu en säsong för henne som programledare för SVT-programmet Allsång på Skansen. Programmet firar i år 40-årsjubileum och för Sanna blir det fjärde året i rad som hon ställer sig på Solidens scen för att leda tv-tittare och livepublik i allsång.

För Hänt har Sanna Nielsen tidigare berättat om hur hon har utvecklats sedan 2016 då hon gjorde sin första säsong på Skansen.

Annons
Annons

– Jag har blivit mycket lugnare. Nu, framför allt till den fjärden säsongen, känner jag att jag kan sitta lite mer lugnt i båten. Det kommer bli ett program, även om jag skulle säga fel eller om jag skulle snubbla eller om det inte går ungefär som man hade tänkt sig – vilket bara är härligt. Det är ganska skönt när det bara ruckar om lite så där. Så att jag känner att, japp, jag är redo. sa Sanna Nielsen till Hänt för ett par veckor sedan.

Igår visades årets första avsnitt av Allsång på Skansen. Gästerna var bland andra Carola Häggkvist, 52, John Lundvik, 36, och Timbuktu, 44.

Sanna kan vara ett geni

På SVT:s Facebook-sida rasar kommentarerna om avsnittet in. Och det är många som hyllar premiären av Allsång på Skansen – och Sanna Nielsens insats som programledare.

Så är sommaren 2019 igång på riktigt! Alltså vilken duett det blev när Sanna o Timbuktu körde “Alla vill till himmelen…Jag börjar långsamt förstå vilket geni hon är – hur tusan lär man sej dej texten?!?” skriver en person.

Det bästa beslutet, Sanna som programledare“, skriver en annan.

Sanna Nilsen är en jättebra programledare för Allsång på skansen o vilken röst hon har. Var så himla bra när hon o Timbuktu gjorde duett med alla vill till himelen“, menar en tredje.

Tidigare år har Allsång på Skansen hyllat artister från scenen, så som Jerry Williams och Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Sanna Nielsen har tidigare lovat att det kommer att bli något sådant i år också – men vill inte avslöja precis vad.

– Det kommer ni nog att få se, absolut, har Sanna Nielsen tidigare sagt till Hänt.

Annons
FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…