TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Go'kväll-profilens stora bebislycka – visar upp nytillskottet

02 aug, 2022 
https://image.hant.se/image-8444591?imageId=8444591&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Hovryd
Nu visar SVT-programledaren upp bebislyckan efter att ha blivit mamma.
– Väldigt stolt, säger SVT-profilen.
Annons
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”Brand logo
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”

I SVT:s Go'kväll får tittarna träffa aktuella och intressanta gäster, få tips på matlagning och böcker, allt under ledning av bland annat programledarna Inger Ljung Olsson, Beppe Starbrink, Linda Olofsson, Jovan Radomir och Pia Herrera.

Men en av programledarna syns inte längre till i Go'kväll-studion efter att tvingast bort från rutan.

Go'kväll-profilen tvingas bort – efter fem år: ”En chock”

– Några veckor före jul fick jag en chock när vår gruppchef sa att de självklart ville skriva kontrakt med mig för hela 2022, men att det blir mitt sista år. Det visade sig att en medarbetare får ha en så kallad programanställning i max tre år och hamnar dessutom i karantän i tre månader därefter, sa Pia till Aftonbladet.

Istället för att förlänga kontraktet med SVT valde Pia att hitta ett annat sommarjobb. Under sommaren ser vi henne i SVT:s Morgonstudion.

Annons

– Det känns, oväntat, ganska bra. Jag har ändå vetat att den här dagen ska komma och bävat för den. Inte förrän mot slutet slog det mig att det var min sista sändning. Efteråt var jag lite chockad, säger hon till tidningen.

SVT-programledaren har blivit mamma – visar upp bebislyckan

En annan ständigt förekommande person i Go'kväll-studion är SVT-programledaren Tara Moshizi, 38, som ger tittarna sina bästa tips på böcker, musik och film.

Tara och sambon David Hellberg, 37, har sedan tidigare sonen Frans, 3. Nu har familjen utökats, då de välkomnat en till bebis till världen!

Nu visar hon upp familjens nya tillskottet på Instagram, nämligen Frans lillebror som ännu inte fått ett namn. För Aftonbladet berättade Tara om hur sonen Frans reagerade när lillebror kom till världen.

Annons

– Det var vi nyfikna på när vi kom hem, men han är väldigt stolt. Han tittar på sin lillebror med kärlek i blicken. Men han vill fortfarande ha mycket uppmärksamhet. Han tycker att de som besöker oss ska uppmärksamma honom. Vi har insett att det är bra att ge det stora barnet mycket fokus så han inte känner sig utanför, säger Tara till tidningen.

På Instagram skriver tv-profilen:

”Vad vi gjorde på semestern? Äsch, fick en supersöt unge bara”.

Stort grattis till de nyblivna föräldrarna och storebror Frans!

De nyblivna föräldrarna David Hellberg och Tara Moshizi.

FOTO: Janne Danielsson

Annons