ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

SVT:s ovissa besked för Pernilla Wahlgrens framtid: ”Finns inte med..”

29 aug, 2023 
Pernilla Wahlgren
Komiker utan gränser var ett program som lockade till många skratt.
Nu avslöjar SVT att programmet med Pernilla Wahlgren inte kommer finnas med i tablån under hösten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.Brand logo
Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.

Pernilla Wahlgren, 55, har under senaste åren synts allt mer i tv-rutan. Inte nog med Wahlgrens värld har nog ingen missat att Pernilla lett Allsång på Skansen under hela sommaren.

Under programmets säsongsavslutning kom hon med glädjebeskedet att hon dessutom fortsätter som programledare inför nästa säsong. Det var under en sång som Pernilla förmedlade glädjebeskedet.

– Finns det en tomt här? Så jag kan bygga mig ett hus. För jag blir kvar! Blev klart idag! Ja, vi ses här nästa sommar och för det är jag så glad!, sjöng Pernilla i programmets sista minuter.

SVT:s dystra besked – programmet kan försvinna

Vad som däremot verkar osäkert är om programmet Komiker utan gränser får en fortsättning. I humorshowen som hade premiär hösten 2022 fick vi se Pernilla, Kristina "Keyyo" Petrushina, Per Andersson och David Batra utföra uppdrag på stan. Men när Hänt nu når SVT ett år senare verkar framtiden för komediprogrammet oviss.

Annons

”Komiker utan gränser finns inte med i planeringen för SVT:s höstpubliceringar”, skriver Sindre på kommunikationsavdelningen i ett mejl till Hänt.

Det återstår helt enkelt att se om vi får se ytterligare en säsong av Komiker utan gränser eller om programmet har lagt ner.

Pernilla Wahlgren ska bli farmor – Oliver Ingrossos drag inför flickvännens förlossning

I höst väntar däremot andra spännande utmaningar för Pernilla, hon ska nämligen ta sig an en helt ny roll. Hon väntar nämligen sitt första barnbarn. Det är sonen Oliver Ingrosso, 33, som ska bli pappa vilket gör Pernilla till farmor.

Inför förlossningen har nu Oliver och gravida flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, flyttat hem till Pernilla. Detta på grund av att paret renoverar sin lägenhet.

Oliver & Zoe ( och lille Chuie) bor hemma hos oss medan det pågår renovering i deras lägenhet. Såå mysigt!! Nu väntar och längtar vi allihop så otroligt mycket efter lille bebisen ankomst…!”, skrev Pernilla på Instagram nyligen.

FOTO: TT

Annons