LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oliver och Zoe flyttar hem till Pernilla – bara veckor innan förlossningen

23 aug, 2023 
Johanna Talamo
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren ska snart bli farmor för första gången då sonen Oliver Ingrosso och hans Zoe Fay Brown inom kort kommer välkomna sin efterlängtade bebis till världen.
Nu delar Pernilla att de blivande föräldrarna flyttar in hos henne. Bara dagar innan den planerade födseln.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Oliver Ingrosso, 33, och flickvännen Zoe Fay Brown, 29, kommer inom kort att bli föräldrar för första gången. Nyheten om den kommande bebisen delade Oliver för första gången i podcasten Inga Beiga morsor, i samma veva som han avslöjade relationen till Zoe.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, berättade Oliver då.

Oliver Ingrosso och Zoe Fay Browns gravidlycka

Efter beskedet om att Zoe och Oliver snart ska bli föräldrar så har man kunnat följa resan på deras sociala medier, men båda parterna är dock sparsamma med vad de väljer att dela.

I början på sommaren visade det sig dock att det är en pojke som ligger i Zoes mage och nyligen delade Oliver Ingrosso en fin kärlekshyllning till den blivande mamman.

Annons

Det var på Instagram som Oliver passade på att visa upp sin kärlek för Zoe då han publicerade en bild på dem två.

På bilden kunde man se att Zoe omfamnar honom bakifrån och under bilden skriver han:

”Min bättre hälft”, följt av ett rött hjärta.

I kommentarsfältet skrev Zoe:

”Min person”

Men även Bianca och Benjamin Ingrosso valde att kommentera bilden med flera röda hjärtan. Och den blivande farmorn Pernilla Wahlgren skrev:

”Ååååååh ni två...”

Oliver Ingrosso och Zoe flyttar in hos Pernilla Wahlgren – dagar innan förlossningen

Pernilla Wahlgren har sedan beskedet öppenhjärtligt delat sin glädje och förväntan inför att snart bli farmor för första gången.

– Jag kommer inte bli en sån farmor som säger åt dem hur de ska uppfostra barnet; ”för så här gjorde man på min tid”, har Pernilla tidigare sagt till Expressen.

Annons

Pernilla Wahlgren uttryckte också att hon gärna vill vara med sin kommande sonson så mycket som möjligt, helst redan på BB. Men hon betonade att hon inte kommer att gå över de blivande föräldrarnas gränser.

– Jag kommer gärna till BB om de vill. Men om de inte vill det så kommer jag att hålla mig undan. Så jag kommer liksom inte vara den där påflugna.

Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown har inte gått ut med när sonen kommer att födas. Men Pernilla kunde dock avslöja att det inte är långt kvar tills den efterlängtade bebisen ska komma.

– Jag blir farmor i slutet av sommaren, sa hon då.

Pernillas drömscenario om att vara så nära sitt kommande barnbarn som möjligt kan nu komma att gå i uppfyllelse.

Nu delar hon nämligen beskedet om att sonen Oliver och flickvännen Zoe flyttar in hos henne – kort innan den beräknade födseln. Flytten beror på att de blivande föräldrarnas egna bostad håller på att renoveras.

Annons

Pernilla Wahlgren skriver hur efterlängtad barnet i magen är och hur mysigt det känns att hon får ha paret hemma hos sig.

”Världens mysigaste kväll när min älskade Oliver Ingrosso styrde v ä r l d e n s godaste familje-middag till oss och sin älskade mormor och morfar hemma i huset i går kväll!”, skriver Pernilla på sin Instagram och fortsätter.

”Oliver & Zoe ( och lille Chuie) bor hemma hos oss medan det pågår renovering i deras lägenhet. Såå mysigt!! Nu väntar och längtar vi allihop så otroligt mycket efter lille bebisen ankomst…!”

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons