LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrossos kärlekshyllning till Zoe Fay Brown

21 aug, 2023 
Jonna Lawaetz
Zoe Fay Brown, Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown ska inom kort bli föräldrar för första gången.
Bara dagar innan den planerade födseln lägger Oliver upp en kärleksförklaring till flickvännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Oliver Ingrosso, 33, och flickvännen Zoe Fay Brown, 29, väntas bli förstagångsföräldrar inom kort. Nyheten slog ner som en bomb när han avslöjade att han väntade barn och samtidigt avslöjade relationen med Zoe, i podcasten Inga beiga morsor.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, berättade Oliver då.

I början på sommaren visade det sig att det är en son som ligger i Zoes mage.

Både Oliver och Zoe är relativt sparsamma med att dela med sig av sitt privatliv på sina sociala medier. Men sedan avslöjandet har vi fått en glimt av hur graviditeten fortskridit, både genom deras egna kanaler men även farmor Pernilla Wahlgren och faster Bianca Ingrosso har delat med sig.

Annons

Pernilla Wahlgrens avslöjande om förlossningen

Pernilla har under sommaren berättat om känslorna kring att bli farmor och givetvis är hon överlycklig att familjen utökas.

– Jag kommer inte bli en sån farmor som säger åt dem hur de ska uppfostra barnet; ”för så här gjorde man på min tid”, har Pernilla tidigare sagt till Expressen.

Trots att Pernilla inte planerar att lägga sig i hur Oliver och Zoe ska uppfostra sonen vill hon givetvis vara en så stor del av den nya familjens liv som möjligt. Helst redan från start.

– Jag kommer gärna till BB om de vill. Men om de inte vill det så kommer jag att hålla mig undan. Så jag kommer liksom inte vara den där påflugna.

Paret som varit ganska hemlighetsfulla med detaljer om graviditeten redan från start, har inte berättat när sonen väntas komma. Men i Expressens intervju kunde Pernilla ändå avslöja att det inte är långt kvar innan födseln.

– Jag blir farmor i slutet av sommaren, sa hon då.

Oliver Ingrossos kärlekshyllning till Zoe Fay Brown

Vi börjar nu närma oss slutet på sommaren och parets son väntas alltså komma när som helst. Oliver och Zoe är säkerligen förväntansfulla inför det nya skedet i livet.

På Instagram passar Oliver på att visa upp sin kärlek för Zoe inför alla. Han publicerar nämligen en bild på dem två, när Zoe omfamnar honom bakifrån. Under bilden skriver han:

”Min bättre hälft”, följt av ett rött hjärta.

I kommentarsfältet skriver Zoe:

”Min person”

Även Bianca och Benjamin Ingrosso kommenterar bilden med flera röda hjärtan. Och Pernilla skriver:

”Ååååååh ni två...”

FOTO: Instagram, MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

Annons