Sveriges radios besked: Därför ställs Ring P1 in

därför ställs Ring P1 in
Det populära programmet Ring P1 tvingas ställa in dagens program. Detta meddelar Sveriges radio på sin hemsida.
Annons

Sveriges radios program Ring P1 har varit ett populärt debattprogram i nästan 20 års tid. Det bygger på lyssnare som får ringa eller maila in och prata om högt och lågt vilken oftast skapar hetsiga debatter. Att medborgarna ska få göra sin röst hörd har varit deras motto sedan start.

Nu meddelar Sveriges radio på sin hemsida att tisdagens program ställs in.

Annons

Det är just nu problem med telefonin för Ring P1. Programmet ställs därför in.” skriver de.

Annons

De meddelar samtidigt att redaktionen just nu arbetar för att lösa problemet. Programmet skulle ha startat klockan 09.30 imorse, men istället fick sändningen av P1 morgon förlängas.

Sveriges radio om inställda Ring P1

Även på deras Twitter skriver de om problemet och säger där att de hoppas kunna vara tillbaka på onsdag.

”Tyvärr måste dagens Ring P1 ställas in pga problem med telefonerna. Vi jobbar så klart på att lösa det så snabbt som möjligt och laddar för att höras imorgon igen!”

Ring P1 har ett rullande schema med olika programledare, både fast anställda och frilansare. Programledare för dagens program skulle varit Ina Lundström.

Tele2 om störningarna

Under gårdagen hade Tele2 stora störningar på sitt nät. Enligt Aftonbladet löste de saken under gårdagskvällen, men under morgonen var problemet återigen tillbaka.

Annons

– Tyvärr är det så. Vi har monitorerat under natten, men nu på morgonen har kunder meddelat att de upplever problem igen. Det är samma symtom som i går, säger Louise Ekman, presskontakt hos Tele2, till tidningen.

Även om Ring P1 hoppas på att kunna vara tillbaka imorgon igen har Tele2 ingen prognos ännu för när deras nät ska fungera som vanligt.

– Vi felsöker för fullt och hoppas kunna lösa det här så snabbt som möjligt. Vi förstår att det här är jobbigt för alla kunder som drabbas, säger Louise Ekman.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…