TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mästerkock-Adams okända relation till kvinnliga tv-profilen avslöjad

06 apr, 2022 
Adam Thulin i Sveriges mästerkock 2022.
Adam Thulin är årets yngsta deltagare i Sveriges mästerkock 2022 och ikväll står han i final mot vännen Jimmy Guo.
Men hur känner Adam den välkända kvinnliga tv-kocken?
Se detaljen som avslöjar relationen!
Annons
Här Är Vinnaren Av Sveriges Mästerkock 2022 Brand logo
Här Är Vinnaren Av Sveriges Mästerkock 2022

Ikväll är det äntligen dags för den smaskiga finalmatchen mellan årets sista två deltagare i Sveriges mästerkock 2022. Det vattnas i munnen bara vi tänker på det!

De två finalisterna som gör upp om titeln är Adam Thulin, 21, och Jimmy Guo, 30. Två amatörkockar som imponerat stort både på juryn och tv-tittarna.

Att döma av tittarnas kommentarer på sociala medier så är det dock en liten favör för den unga Adam. Vem tror du blir Sveriges mästerkock 2022?

Jimmy och Adam gör upp om titeln i finalen av Sveriges mästerkock 2022

I onsdagens final får vi se den allra sista uppgörelsen mellan de två amatörkockarna som är kvar i tävlingen. Vinnaren tar hem det eftertraktade kokbokskontraktet med Bonnier fakta, en kickstart på matlagningskarriären!

Annons

Vid det här laget vet tittarna att de båda konkurrenterna blivit nära vänner under inspelningen. När de gästade Nyhetsmorgon i veckan inför kvällens final kunde tv-tittarna också bevittna den härliga dynamiken i deras relation.

– Adam hörs jag mycket med nu och han är ju otroligt cool alltså, sade Jimmy till Hänt i en intervju tidigare under säsongen.

Efter förra veckans drabbning stod det klart att det blir Jimmy och Adam som gör upp om titeln Sveriges mästerkock 2022.
Efter förra veckans drabbning stod det klart att det blir Jimmy och Adam som gör upp om titeln Sveriges mästerkock 2022.

Sveriges mästerkock-Adams okända relation till kvinnliga tv-profilen

Nu kan vi också avslöja att Adam har en, tidigare okänd, relation till en annan svensk mat- och tv-profil. Ingen mindre än den populära Catarina König, även känd som Matfashionistan.

Annons

Catarina vann Sveriges Mästerkock 2016 och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. Idag jobbar hon som kokboksförfattare, som tv-kock på Köket och bloggar dessutom på ELLE mat & vin.

Men förutom den gemensamma nämnaren Sveriges mästerkock, vad har Adam och Catarina för koppling till varandra?

Jo, Adam har fyllt flödet på Instagram med uppdateringar kring det stora intresset i livet; nämligen mat och den personliga resan i tv-programmet. Något som uppskattas av Catarina, som delar Adams brinnande intresse och passion för matlagning.

I en av Adams senaste inlägg på plattformen har Catarina kommenterat med hejarop och massor av emojis.

Grym!!”, kommenterar hon under nedan bild som Adam postade inför semifinalen i tävlingen. Så fint att hon stöttar den unga kocken!

FOTO: TV4

Annons