Hanna Hedlunds avslöjande om sexlivet med Martin Stenmarck – starka insikten

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har gått skilda vägar efter mer än 20 år ihop.
I podcasten Jessica & Hanna – å andra sidan berättar Hanna nu om en stark insikt.
– Väldigt speciellt, säger hon.
0:26

Efter reklamen: Martin Stenmarcks framtidsbesked

(0:26)

Det var i juni 2021 som Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, gick ut med det stora beskedet att de valt att gå skilda vägar.

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev de då i samband med beskedet.

I podcasten Jessica & Hanna - å andra sidan, som Hanna har tillsammans med vännen Jessica Wahlgren, avslöjar hon nu detaljer från deras förhållande.

Vännerna om stora drömmarna – ser tillbaka på livet

I det senaste avsnittet av podden pratar Hanna och Jessica om Felix Herngrens nya långfilm Dag för dag som handlar om en man som åker till Schweiz för att avsluta sitt liv. Men innan han gör det ger han sig ut på en husbilsfärd genom Europa för att uppfylla en sista önskan - något som får Hanna och Jessica att reflektera över sina egna drömmar i livet.

– Jag menar, vad har jag drömt om att göra och vad vill jag göra och vad har jag gjort av de grejerna jag drömde om som 18-åring?, frågar sig Hanna innan hon ser tillbaka på sitt liv:

Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

Se klippet här!

– Jag har ju haft grejer som att vara programledare och så fick jag vara det, och det har ju varit fantastiska erfarenheter. Sen har jag fortfarande kvar att jag vill göra tv-serier och långfilm, men sen känner jag att jag faktiskt har bockat av saker som jag drömde om som 18-åring. Men sen att bli mamma har ju också varit en dröm.

Hanna Hedlunds avslöjande om sexlivet med Martin: ”Väldigt speciellt”

Och på tal om att vara mamma. Hanna har barnen Ida, Saga och Love tillsammans med Martin, och i podcasten avslöjar hon nu att hon faktiskt minns var och när alla deras barn blev till.

Starka reaktioner efter lättklädda bilderna i Benjamin's

– Ida blev ju till i Brasilien. En timme utanför Rio de Janeiro faktiskt. Det var ju liksom en jätteupplevelse, att ha varit där, säger hon och fortsätter:

– Det sjuka är att jag vet när alla mina barn blev till. Det är ju märkligt. Jag vet när de blev till och det är väldigt speciellt.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!