TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Sveriges mästerkock-Adam om kärlekslivet – avslöjar det alla undrar

08 apr, 2022 
Adam Thulin
Adam Thulin vann Sveriges mästerkock 2022.
I och med sin medverkan har många blivit nyfikna på tv-profilens kärleksliv.
Något han nu bryter tystnaden om.
Annons
Här Är Vinnaren Av Sveriges Mästerkock 2022 Brand logo
Här Är Vinnaren Av Sveriges Mästerkock 2022

Adam Thulin blev den som kammade hem vinsten i Sveriges mästerkock. Han har nu givit ut sin kokbok med namnet Ett bord, flera smaker. Även Jimmy Guo som som på en andra plats fick erbjudandet att släppa en kokbok, något han gjort, med namn Mitt kinesiska skafferi.

Årets säsong och de två finalisterna har varit på alls läppar och vinnaren Adam konstaterar nu att det är många som har blivit intresserade av hans kärleksliv. Något han nu väljer att berätta om.

Adam Thulin berättar öppenhjärtigt om tidigare missbruket

Efter vinsten nåddes vi av nyheten att Adam blir ambassadör för Mind – ett beslut som har personlig betydelse för honom.

Annons

– Jag har lidit av psykisk ohälsa så länge som jag kan minnas. Jag har haft mycket ångest och det har tagit form på olika sätt, säger Adam Thulin i pressmeddelandet.

I en personlig intervju med Dagens nyheter beskrev han även sina tonår som jobbiga, han fick diagnosen adhd och utvecklade ett missbruk av medicinen. Han omhändertog sedan av LVU (lagen om vård av unga).

– Jag fick en adhd-diagnos och fick medicin som utvecklade sig till ett missbruk, säger Adam till tidningen.

Han skrev även ett blottande inlägg om sin historia – för att hjälpa andra.

”Jag vet att just i denna stund finns det en ung person som lider av missbruk eller psykisk ohälsa, som kanske inte vågar ta hjälp på grund av skammen. Jag har haft ett blandat missbruk av droger som påverkat stora delar av mitt liv. Jag vågade ta hjälp men det gör inte alla, därför vill jag göra allt i min makt att hjälpa någon som kanske lider idag”, skriver vinnaren.

Adam Thulin i Sveriges mästerkock
Adam Thulin är vinnare av Sveriges mästerkock 2022. Vilken lycka!

Bryter tystnaden om kärlekslivet: ”Många som har frågat”

Adam berättar att han även fått en hel del frågor om kärlekslivet under programmets gång.

Annons

– Det är många som har frågat och funderat kring om jag är singel eller inte, säger han till Nöjeslivet.

Adam förklarar vidare att han inte söker efter någon ny kärlek just nu, men om den rätta dyker upp så är han öppen för förälskelse.

– Jag söker inte aktivt efter någon kärlek eller tjej. Jag försöker fokusera så mycket jag kan på min karriär. Dyker det upp någon fin tjej, då är det ju inte så att jag inte är öppen för att vara ett par. Jag är just nu singel i varje fall, jag är öppen för förslag.

FOTO: TV4

Annons