LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielssons ilska – ryter ifrån efter alla år: ”Fått nog”

08 apr, 2022 
Kikki
Kikki Danielsson är minst sagt en person med humor – och följarna och fansen har hon med sig.
Nu är hon inte så glad och väljer att ryta ifrån rejält!
Annons
Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svararBrand logo
Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

Att Kikki Danielsson, 69, har humor råder det ingen tvekan om. På sociala medier har hon en skämtsam jargong och följarna får sig alltid ett skratt.

Men nu väljer hon att ryta ifrån efter en ny insikt...

Kikki Danielsson aktuell med sång till minne av Mats Rådberg

Kikki Danielsson är just nu aktuell med ett uppträdande på Tyrol, Gröna Lund, i Stockholm. Det är för Rankarna 50 år och till minne av Mats Rådberg.

Kikki tillsammans med bland andra Elisabeth "Bettan" Andreassen kommer framföra musik. Och för den som minns så var Rådberg bakgrundssångare till Bettan och Kikkis grupp Chips i Melodifestivalen 1977.

Rådberg var en pionjär inom countrymusiken i Sverige. Han hade bland annat en hit år 1983 med låten ”Peta in en pinne i brasan”. Han kämpade mot cancern in i det sista.

Annons

– Han var en fin man och kommer bli väldigt saknad, berättade artistkollegan Elisabeth "Bettan" Andreassen om hans bortgång, till Aftonbladet.

Kikki Danielsson om musiken: ”Hyllning till mitt yrke”

Kikki har inga planer på att lägga ner musiken, i en intervju med P4 Extra för ett par år sedan berättade hon om musikglädjen i samband med att hon nyligen hade släppt låten Tills vägarna tar slut.

Låten handlar om livet som turnerande artist.

– Jag skrev en text från mitt inre, så att säga. Det är en hyllning till mitt yrke och alla människor som jag mött i 45 år, säger Kikki Danielsson i en intervju med P4 Extra.

Kikki hade ingen aning om att hon skulle bli så känd.

– Det fanns aldrig en tanke om att det skulle gå bra överhuvudtaget. Vi ville bara sjunga, spela och ha kul. Sedan när vi träffade Bert Karlsson så gick det ju plötsligt på räls. Det bara small till, säger Kikki Danielsson i P4-intervjun.

Annons

Hyllas för sin humor av fansen – ryter till om populära serien

Kikki har ett sinne för humor. Numera går det att följa henne dagligen i sociala kanaler där hon ofta uppdaterar med roliga bilder och texter.

Denna gång var inget undantag – hon har nämligen blivit riktigt less. Och det visar sig handla om hennes favoritserie Morden i Midsomer.

”NÄÄJJ. Nu har jag fått NOG av Mården i Midsomer!! Samma gamla dravel VARJE HELG. Det blev tidigt min favvoserie, och jag har genom åren sett ALLA Program, sen har jag funnit mig i att se en Repris då och då, om jag inte inte redan från Start minns Vem som är mördaren. Det blir till att leta nån ny Serie”, skriver artisten.

Följarna får sig ett riktigt gott skratt och kommenterar Kikkis humor.

”Haha. Du är rolig”, hälsar en och får medhåll från flera.

FOTO: TT

Annons