Kikki Danielsson om läkarbesöket – stora oron: ”Oerhörd smärta”

Kikki Danielsson

Kikki Danielsson är ärlig med sina följare.
Nu berättar hon om läkarbesöket som är så viktigt att genomföra.
”Oerhörd smärta”, skriver dansbandsdrottningen.
0:57

Efter reklamen: Kikki Danielssons nya livsbeslut – egna orden om stora förändringen

(0:57)

Kikki Danielsson är en legendar inom svensk musik. Med framgångar som både soloartist, med Wizex och Chips samt trion Kikki Bettan & Lotta har ingen missat henne. En av Kikkis mest berömda låtar, Bra vibrationer, gjorde hon stor succé med år 1985 då hon kammade hem hela Melodifestivalen.

Dansbandsdrottningen är även mycket aktuell i sociala medier, där hon har en stor skara följare. På plattformen Instagram delar hon med sig av livets alla delar och denna gång var inget undantag.

Starka reaktioner efter lättklädda bilderna i Benjamin's

Kikki Danielssons comeback i Melodifestivalen 2018

Hela tio gånger har Kikki Danielsson varit med i Melodifestivalen. Hon har sålt drygt 3,5 miljoner skivor och dessutom fått 26 guldskivor och sex platinaskivor!

År 2018 ställde hon upp i schlagertävlingen igen med låten Osby Tennessee. Hon hade då nyligen brutit foten och berättade för Expressen om uppträdandet och hälsan.

– Jag får inte vara ute och bli kall så det är därför jag inte vill ställa upp på några bilder utomhus. Det räcker med en minut så kan det stelna till och det har jag inte råd med den här veckan, berättade Kikki Danielsson då och fortsatte:

– Så länge jag inte rör mig och sitter eller ligger alldeles still brukar det inte göra ont. Men just nu, peppar peppar är det bäst jag säger, har jag kommit till en bra plats.

Han ersätter Kikki Danielsson i Lotta på Liseberg

Se klippet här!

Chips i Melodifestivalen

Musikgruppen Chips med Elisabeth Andreassen och Kikki Danielsson.

FOTO: Aftonbladet/TT

Kikki Danielsson om läkarbesöket: ”Oerhörd smärta”

Kikki väljer nu att berätta om ett läkarbesök för sina följare som hon ska göra. Det handlar om ett ett mammografi-besök som hon så många gånger gjort förr.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Artisten beskriver att hon känner sig tacksam att möjligheten finns men att det är förenat med smärta.

”Dags idag för mammografi. Tänk att det ska vara förenat med sådan oerhörd smärta att knöla in och platta till dessa två skinnbitar (en i taget) i denna pressyltemaskin!! Japp, nu är det bara att gå och vänta på besked. Jag har aldrig missat något besök, är bara tacksam att möjligheten finns”, skriver den folkkära profilen på Instagram.

Underbara Kikki Danielsson, vi önskar dig all lycka!

LÄS OCKSÅ: Melodifestivalen-deltagarnas tragedier – psykakuten, fängelse och död

FOTO: Peter Wixtröm // Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!