Kikki Danielssons stora oro efter beskedet – rädslan för bakslaget

Kikki Danielsson har kommit igång med träningen och fokuserar på att förbättra sin hälsa.
Nu har dansbandsstjärnan även fått sin tredje dos vaccin – men det är inte bara en lättnad som infinner sig.
– Känner oro, skriver hon på Instagram.
0:57

Efter reklamen: Han ersätter Kikki Danielsson i Lotta på Liseberg

(0:57)

MKikki Danielsson, 69, är en av Sveriges mest folkkära artister och i drygt 50 år har hon stått i rampljuset. Med andra ord har hon blivit en omåttligt populär sångerska och nu längtar fansen efter att få se henne uppträda på de stora scenerna igen.

Dessvärre har det ju inte varit helt lätt för artister att underhålla sina fans under de senaste två åren. För Kikki är det inget undantag och fansen har fått vänta tålmodigt. Dessutom ledde coronapandemin till isolering och karantän-regler, där hon hade hon det riktigt tufft stundtals.

”Tänk vad slö och lat jag har blivit under denna långa karantän. Det är ju NU när jag inte har nåt jobb, som jag ska ägna mig åt röstträning! Magstödet är livsviktig för en sångare och får inte slarvas med”, skrev Kikki på Instagram i juni 2020.

Mia förd till psykakuten – nu berättar hon: ”Tappade fotfästet”

Kikki Danielssons insikt angående hälsan

Det är inte bara en insikt om röstträning som kommit till Kikki den senaste tiden. Även träning för kroppen står på agendan för den folkkära artisten. Nyligen berättade hon om sitt nya projekt.

”Jo, jag har faktiskt börjat träna hemma!! Dansar ofta i TV-rummet, stretchar, knätränar mm. Känns riktigt bra. Situps är helt klart jobbiga. Det svåra är att komma ner på golvet + att ta sig upp”, skrev Kikki då på Instagram.

Och inget verkar kunna stoppa Kikki Danielsson, som är igång med fulla muggar. Nyligen vaknade hon med träningsvärk, en smärta som var varmt välkommen!

”Nu har det faktiskt börjat klia lite i kroppen varje morgon, om att starta dagen med lite stretching å rörelser i sängen. Sen lite dans, knäträning + försök att locka fram midjan igen, som varit försvunnen sen decennier tillbaka”, förklarar Kikki på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kikki Danielsson om tredje dosen och restriktionerna

Det är många saker som händer samtidigt just nu i Kikki Danielssons liv. I veckan har hon nämligen fått sin tredje dos vaccin.

”Det gick smärtfritt, kände inte när det stack. Först inatt började smärtan i armen komma, men det var ju väntat! Kanske har jag tur att inte få fler biverkningar, eller oxå är detta bara ”lugnet före stormen”, skriver hon i ett nytt inlägg.

Men Kikki Danielsson är tudelad i sina känslor.

”Känner mig dock varken lättad eller lugn, vi har blivit lurade alltför många gånger tidigare. Känner oro inför att alla restriktioner läggs ner och landet öppnar upp. Vad händer om smittan fortsätter att sprida sig?”, förklarar dansbandsartisten.

Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Fredrik Sandberg/TT

SENASTE NYTT!