Bonde-Susannas avslöjande om Backis och Evelinas relation idag

Susanna och Backis
Exklusivt

Susanna Karlsson var den som fick vännen Backis att söka till Bonde söker fru.
Han fann sin Evelina och idag är de mer kära än någonsin.
I en intervju med Hänt kommer Susanna nu med ett avslöjande om relationen!
0:35

Efter reklamen: Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

(0:35)

Susanna Karlsson är en av Bonde söker frus största stjärnor. År 2018 fann hon sin stora kärlek i Hannes Haraldsson och sedan dess har det gått fort!

Idag är de förlovade och har fått sonen Tor, som idag är åtta månader gammal. Men det kanske inte många vet är att Susanna faktiskt var med och castade till Bonde söker fru 2021! Hon och Hannes såg nämligen till att skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid sökte in.

Och visst gick det an, han är idag nämligen tillsammans med brevskrivaren Evelina sedan sommaren. Faktum är att de har hållit ihop sedan slutvalet och kärleken verkar verkligen spira mellan turturduvorna!

I en intervju med Hänt berättar Susanna nu om Backis och Evelinas kärlekslycka och den stora glädjen för sin vän.

Let's dance-Arons försök med Jasmine: ”Över för vår del”

Backis känslosamma kärlekshyllning till Evelina

Bonde söker fru 2021 bjöd på en händelserik säsong. Tre av fyra bönder fann sin fru och en av de är just Backis. På Instagram visar han ofta upp sin kärlek för flickvännen.

”Hon som får fjärilarna att aldrig sluta flyga. Hon som får mig att drunkna i hennes ögon. Hon som ser mig för den jag är å accepterar de. Hon som gör att jag längtar hem. Hon som är den finaste jag mött. Hon som gör mig tårögd för att jag vet att hon älskar mig. Evelina”, skriver Backis.

När Hänt intervjuade Backis konstaterade han dessutom att Evelina trivs som fisken i vattnet i den röda villan djupt in i de östgötska skogarna. På bådas intiativ beslutade de att hon skulle flytta in.

– Hon trivs som fisken i vattnet ute hos mig. Hon har sagt att hon alltid velat slippa stadens stress och bo med skog inpå knuten. Ute på landet hör du bara sus och dus hela dagarna, det är underbart.

Bonde-Jennys besvikelse efter händelsen med Tom: "Jättetråkigt såklart"

Se klippet här!

Susannas avslöjande om Backis kärlekslycka med Evelina

Susanna Karlsson berättar nu om sin nära vänskap med Backis och att hon är så glad för sin kompis skull.

– Vi är goda vänner, vi pratade senast igår. Vi bor inte supernära. Det går bra, och de är så himla kära. Det är bara utveckling åt det bättre, framtidsplaner och allt där till.

Susanna förklarar dessutom att Evelina och hon kommer bra överens och att hon passar Backis som handen i handsken! Nu hoppas Susanna att de får mer tid att umgås.

– Hon var ju jättemysig. Hon är superbra. Jag kände att det kunde bli Evelina, superbra val! Man skulle ju hoppas på att vi kan ses mer, men att få till det har varit svårt, det är ju egentligen bara bestämma!

FOTO: Jonas Hessman / TV4

SENASTE NYTT!