Svenska Powerkvinnor–profilen attackerad i sitt eget hem

En välkänd profil från tv-programmet Svenska powerkvinnor har blivit attackerad i sitt hem.
Händelsen inträffade bara dagar efter det bekräftade uppbrottet från pojkvännen.
Läs allt här!
0:59

Efter reklamen: Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina

(0:59)

Slå på ljud

Influencern Antonija Mandir, 26, gjorde tv-debut med hennes medverkan i tv-programmet Ex on the beach år 2017, och blev efter känd som influencer och Youtube. Hon är även en av profilerna vi fått följa i realityserien Svenska powerkvinnor.

Andra kända profiler i programmet är författaren Camilla Läckberg, 47, komikern Kristina ”Keyyo” Petrushina, 25, läkaren Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh, 42, och radioprofilen Laila Bagge, 49.

Antonija bekräftar uppbrottet från pojkvännen Oliver Hunt

Antonija Mandir har sedan två år tillbaka varit tillsammans med Oliver Hunt, 27, som också synts i delar av Svenska Powerkvinnor tillsammans med Antonija.

Även Oliver har medverkat i en realityserie, Temptation Island. Men för bara några dagar sedan gick Antonija ut med det tråkiga beskedet att paret har gått skilda vägar efter sina drygt två år tillsammans. På sin Instagram berättade hon om nyheten för sina följare:

Du var rätt, jag var rätt, vi var så rätt. Men tiden var inte rätt för oss. Jag & Oliver har valt att gå skilda vägar och vi behöver fokusera på oss själva ett tag. Det gick för snabbt och ibland blir man blind av kärleken”, skriver hon och fortsätter:

”Jag behöver vara ensam och vara trygg med ett liv med mig själv innan jag släpper in någon annan. Är tacksam för alla våra minnen och för allt vi har lärt varandra. Fina fina människa. Jag önskar dig det finaste livet kan ge. Allt har sin tid.”, skriver Influencern.

Laila Bagges idé om nya serien Svensk powerkvinnor

Se klippet här!

Attacken mot hemmet: ”Kommer flytta”

Influencern bor i Stockholm i en lyxig lägenhet, som dessutom är relativt nyrenoverad. Antonija har delat med sig på sina sociala kanaler om hur mycket hon trivs i sitt hem, och hur hon eftersträvat att gästerna ska möta en hotellrums-känsla när de kliver in i den lyxiga lägenheten.

Men nu har något hänt som gjort att hon känner sig otrygg. På sin Instagram-story visar influencern hur någon har utsatt hennes hem för något som liknar äggkastning, och nu tänker hon flytta.

”Jag kommer flytta härifrån så fort som möjligt. HATAR att jag inte kan slappna av i mitt eget hem”, skriver hon.

FOTO: INSTAGRAM, TT

SENASTE NYTT!