Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Svenska Natashas svar på kritiken mot jätterumpan

09 sep, 2018 
AvOla Brising
Svenska Natasha Crown lever på Nutella för att få världens största rumpa.
Trots riskerna med alla operationer oroar sig inte svenska Natsha Crown det minsta för sin jätterumpa, som hon hoppas ska bli världens största.
Annons

I somras rapporterade vi om Göteborgstjejen Natasha Crown, 24, en svensk glamourmodell som har skapat stora rubriker i England eftersom hon har som mål att skaffa sig världens största rumpa. För att få sin dröm att besannas hade hon redan då gått upp 25 kilo i vikt.

Natasha Crown äter pizza, pasta, glass och sex kilo Nutella i månaden. Hon gör allt för att lägga på sig så mycket som möjligt. Då och då låter hon sedan fettsuga sin kropp och injicera allt överflödigt fett i skinkorna. Den första första operationen av det slaget gjorde hon redan som 20-åring. Natasha Crown berättade i The Sun:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ju mer jag går upp i vikt desto bättre kommer rumpan att bli. Jag kommer att göra allt som krävs för att ha världens största rumpa.

För närvarande planerar Göteborgstjejen, vars bakdel redan har en omkrets på över 180 centimeter, att göra sitt fjärde ingrepp för att fylla på rumpan med mera fett, och nyligen var hon med i den engelska morgon-showen This morning.

Annons

När en av programledarna berättade för Natasha Crown att en brittisk kvinna nyligen dog efter att ha gjort en rumpförstoring, och att det är ett av de plastikkirurgiska ingrepp med störst dödstal, verkade hon genuint förvånad och svarade:

– Jag skulle inte säga att det är farligt alls eftersom det är mitt eget fett jag sprutar in.

Hon fortsatte:

– Folk ska veta att jag motionerar varje dag för att behålla musklerna på rätt ställen. Jag äter inte bara. Och jag känner mig hälsosam.

Men oavsett hur hälsosamt det är att göra vad Natasha gör, så är det något som ger henne mycket uppmärksamhet. Sedan i somras då Hänt skrev om henne senast har hennes följare på Instagram ökat från 88 000 till 140 000.

– Jag tror jag har fler haters än fans, men jag har min egen webbsida också och där är mina fans. Jag tjänar bra med pengar på det här.

Största orsaken till att hon fortsätter förstora sin rumpa är dock inte pengarna.

– Jag bara älskar känslan av min jätterumpa. När jag går känner jag hur den vickar, vickar och vickar och jag blir kåt på mig själv… det är den härligaste känslan. Min rumpa får mig att känna mig sexig och mäktig.

FOTO: IBL, Instagram

Annons