Svenska Frida Andersson är ihop med stora fotbollsstjärnan

Jamie Redknapp & Frida Andersson

Svenska modellen Frida Andersson är ihop med Englands tidigare fotbollsstjärna Jamie Redknapp.
Läs här för att veta reda på hur de träffades.

Jamie Redknapp är stjärnfotbollsspelaren som bland annat har spelat i det engelska landslaget. Men utöver det har han även spelat i det populära klubblaget Liverpool, och mellan 1991 och 2002 spelade han totalt 308 matcher och gjorde bland annat 41 mål för laget.

Men i början av 2000-talet la Jamie dock fotbollskarriären på hyllan, men trots att han själv inte spelar längre har han inte släppt sporten helt. Sedan dess har han nämligen varit aktuell som expertkommentator åt Sky Sports där han bland annat kommenterar landslagskamper.

LÄS MER: 63-åringen ser lika ung ut som sitt 18-åriga barnbarn

Han var tidigare gift med den engelska sångaren och låtskrivaren Louise Redknapp, men efter tio år som äkta makar valde de för ett par år sedan att gå skilda vägar. Men nu verkar han ha hittat kärleken på nytt, och inte i vem som helst. Hans nya kärlek verkar nämligen vara den svenska modellen Frida Andersson.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Svenska Frida Andersson är ihop med fotbollsstjärnan Jamie Redknapp

Den svenska modellen har jobbat för designermärket Escada och är fortfarande signad hos Mrs Robinson Management, vilket är en byrå för äldre modeller. Svenskan bor idag med sina fyra barn i en påkostad herrgård i västra London, och det var under sommaren som romansryktena med den tidigare fotbollsspelaren började ta fart.

Det var i slutet av sommaren som The Sun skrev om Jamie och Fridas relation för första gången. De hade då setts tillsammans i Surrey i England, och en källa hade då sagt till tidningen att det nyblivna kärleksparet hade träffats genom gemensamma vänner och delade liknande intressen. Både Jamie och Frida har nämligen barn från tidigare relationer, och enligt källan ser Jamie det som en stor fördel.

”Jamie känner sig redo att gå vidare från sitt äktenskap med Louise och är glad att göra det med någon som också har barn och är ekonomiskt säker”, har källan sagt enligt The Sun.

Har även dejtat Mark Wahlberg

Men Jamie är inte den första kändisen Frida dejtar. När modellen bara var 19 år gammal var hon även tillsammans med den stora Hollywood-skådisen Mark Wahlberg. När Aftonbladet träffade henne på en nattklubb i Göteborg berättade hon då att hon träffat hans familj.

– Ja, vi har träffats. Jag vet inte riktigt när han ska få träffa mina föräldrar eftersom jag inte är så mycket hemma i Borås. När jag är i Sverige brukar jag vara i Stockholm eller Göteborg, sa hon då.

FOTO: The Sun/TT

LÄS OCKSÅ: Psy slog igenom med Gangnam style – så ser artisten ut idag

LÄS OCKSÅ: Mamman till världens vackraste tvillingar får kritik efter bilden