TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mamman till världens vackraste tvillingar får kritik efter bilden

15 dec, 2020 
De nio-åriga tvillingarna Ava och Leah poserade tillsammans med sin mamma Jaqi på Instagram.
Nu får mamma Jaqi massiv kritik efter deras senaste bild och följarna riktar hårda anklagelser mot henne.
Annons
7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskonBrand logo
7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskon

Redan vid födseln kallades tvillingsystrarna Leah Rose och Ava Marie för världens vackraste tvillingar och när de var sex månader gamla hade de fått förfrågan om att bli modeller.

När de sedan fyllde sju år den 7/7/2017 såg deras mamma Jaqi datumet som ett tecken och publicerade ett foto på döttrarna på Instagram. Efter detta hörde flera modellagenturer av sig och tvillingarna fick modellkontrakt.

Deras mamma Jaqi startade också ett Instagram-konto åt döttrarna som gick den 15 000 till 150 000 följare på bara några månader. Idag 1,8 miljoner följare på Instagram och har modellat för flera stora agenturer och klädmärken.

Följarnas ilska efter bilden med döttrarna

Men nu har deras mamma Jaqi hamnat i rejält blåsväder.

På en ny bild på Instagram poserar hon tillsammans med hennes tvillingdöttrar och gör samtidigt reklam för morgonrockar. Under bilden skrev hon:

Annons

”Jag älskar våra personliga, jättesjuka och bekväma matchande morgonrockar. De är den perfekta julklappen att både ge och få”.

Jaqi gav också följarna en rabattkod till morgonrockarna.

Detta fick flera följare att se rött. Många riktar nu kritik mot henne och anklagar henne för att utnyttja Leah Rose och Ava Marie för att tjäna pengar, detta skriver Daily Star.

Jaqi slår nu tillbaka mot anklagelserna och hävdar att världens vackraste tvillingar älskar modellandet och att hon tycker att det är jobbigt när folk anklager henne för att ta ifrån dem deras barndom eller försöka tjäna massiv med pengar på döttrarna.

Mamman svar på tal – efter beslutet

Redan 2017 valde mamma Jaqi att berätta hur hon ser på att hennes döttrar gett sig in i modell-världen så tidigt.

– Jag gav mina döttrar alternativet att testa på modellandet, vid sidan av deras dansträning och simning som de höll på med varje vecka. Jag var inte speciellt förvånad över att de började hoppa upp och ner av glädje, sa hon då till Daily Star.

Annons

Hon anser också att det finns nackdelar med branschen. Exempelvis alla utgifter i samband med det.

– Många antar att det är föräldrarna som tjänar pengarma och ser på medan deras barn jobbar. Det är INTE sanningen.

Hon menar att i familjens fall så är det de som föräldrar som har lagt ut mest pengar för att hjälpa sina barn.

– Om man sätter det i perspektiv, ju mer pengar vi som föräldrar lägger ut och hjälper våra barn med något de älskar att göra, kommer göra att de kan tjäna sina egna pengar som de kan spara till college eller till en bostad i framtiden.

FOTO: Instagram

Annons