LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför blev svenske Andreas hembjuden till världsstjärnan Alesso

15 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Tatueraren Andreas Ishak var nyligen i Los Angeles på ett besök som slutade upp i mycket jobb. Världsstjärnan Alesso frågade specifikt efter Andreas kompetens så han blev bjuden hem till honom och hängde där i två hela dagar.
Annons

Tatueraren Andreas Ishak, 24, har blivit känd som 21-åriga supermodellen Ella Ross heta fling efter Scott Disick, 34. Men sanningen bakom Andreas tripp till Los Angeles är en helt annan.

Andreas reste till andra sidan jorden för att hälsa på sina vänner som är bosatta där, han skulle ha semester, hänga och ha roligt. Men  ryktet om att han befann sig i staden spred sig snabbt och många tog kontakt för att de ville tatuera sig. Hans unika stil är omtalad och redan efter tre dagar var han fullbokad i två veckor framåt. Nu berättar han att Dj-legenden Alesso, 25, var en av dem som ville att just Andreas skulle gadda honom.

– Det var en kille från North Carolina som ringde upp min kompis och ville att jag skulle tatuera honom, när han var hos mig sa han “nu kommer du bli riktigt glad, en speciell person ringde upp mig precis”. Och jag undrade vem, då sa han “Alesso ringde mig precis och sa att han vill gadda sig hos dig. Men han vill inte göra det i studion, du får åka hem till honom i Beverly Hills och gadda honom”, berättar Andreas för Hänt.

Annons

Andreas trodde inte att det var sant, men han åkte dit, hängde med Alesso och hans crew.

– Vi snackade, grillade och jag tatuerade honom. Dagen efter ringde han upp mig igen och ville att jag skulle göra ännu fler tatueringar. Så jag åkte dit dagen efter också. Han är en av de mest godhjärtade människorna jag träffat och bland de smartare människorna jag träffat, han utstrålar sån härlig energi, är så sansad och lugn och hade så mycket vettigt att säga.

https://www.instagram.com/p/BU3jj6JDRrq/?taken-by=alesso&hl=sv

Han berättar att han inte var vidare nervös, men att det var maffigt att få komma hem till Alesso. De umgicks en del och Andreas berättar att han blev inspirerad av världsstjärnan. De diskuterade personer som inte kan glädjas åt andras framgång och då var det var specifik sak Alesso sa som han tog åt sig.

– Han sa ’Andreas, om du låter dig påverkas av en sån persons åsikter så har du redan förlorat’. Han sa mycket kloka saker och fick mig och inse att jag inte ska bry mig om vad andra säger och gör, säger Andreas och fortsätter:

– Alesso och hans crew är bland de finaste människorna jag har träffat!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons