LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Suzanne Sjögrens sammanbrott – i tårar dagar före bröllopet: ”Så jävla arg”

24 maj, 2024 
Loke Westberg
Linn Seipel
På lördag är det dags för Suzanne Sjögren och Pontus Westergren att gifta sig.
För Hänt berättar nu huvudpersonen om tårarna och sammanbrottet bara dagar innan bröllopet.
– Då gick topplocket, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Suzanne Sjögren om nära relationen till exmaken Anders JensenBrand logo
Suzanne Sjögren om nära relationen till exmaken Anders Jensen

Efter en tio år lång förlovning har det äntligen blivit dags för sportjournalisten Suzanne Sjögren, 49, och tävlingshopparen Pontus Westergren, 46, att gifta sig. På lördag ska paret mötas uppe vid altaret!

– Vi har varit förlovade i tio år, när jag fyller 50 i maj. Så då sa vi att nu får det bära eller brista, så då beslutade vi oss för att gifta oss. Så nej det ska bli jätteroligt men det är lite mycket att stå i just nu kan man väl säga, sa Suzanne till Hänt när det blev klart att de skulle gifta sig.

Hänt har tidigare rapporterat om den imponerande gästlistan på cirka 120 personer som kommer att närvara vid bröllopet. I den ingår dock inte Suzanne Sjögrens ex-make Anders Jensen, 47, eller hans nya fru Charlotte Perrelli, 49.

Men det är inte bara gästlistan som ska skrivas inför ett bröllop, det är även väldigt mycket annan planering som ska genomföras.

Suzanne Sjögrens sammanbrott innan bröllopet

Nu berättar programledaren om de sista skälvande dagarna innan bröllopet.

Annons

– Jag måste säga att jag varit väldigt chill hela vägen och jag tycker att jag har bra koll på grejer, sen igår blev det väldigt mycket. Det är när oväntade saker läggs på mina axlar man känner av stresspåslaget, så igår fick jag något slags bryt inne på en hästsportbutik vid Ikea i Kungens kurva, säger Suzanne till Hänt.

Det var när hon skulle byta en vara i butiken som tålamodet tog slut.

– Det bara bröt samman, jag skulle in och hämta något snabbt, sen visade det sig att det gick inte så snabbt. Sen när det tagit jättelång tid sa de att de måste göra om alltihop för deras kassasystem la av. Då brann det till, då gick topplocket. Det fanns inte i min marginal så jag kommer aldrig våga att åka dit igen för jag blev så jävla arg, och jag blir aldrig arg.

Grät i bilen utanför butiken

Att vara stressad dagarna innan sitt bröllop är inte så konstigt. När Hänt pratar med Suzanne är hon dock strålande glad och verkar ha återhämtat sig.

– Jag gick ut och satte mig i bilen och grät sen, men nu är det lugnt igen, säger hon och understryker att hon bett om att slippa massa åtaganden.

– Det var så roligt för jag sa både till min blivande make och även till barnen och vår personal att jag vill inte ha annat att göra när jag har så mycket inför bröllopet. Och den här hästsportbutiks-grejen var verkligen en extra andra grej som jag hade lovat att göra.

FOTO: TV4 / TT

Annons