LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför kommer inte Anders Jensen på exet Suzanne Sjögrens bröllop: ”På gränsen”

23 maj, 2024 
Angelica Hedlund
Linn Seipel
Suzanne Sjögren gifter sig med sin Pontus på lördag!
Det är en redig gästlista – men några som kommer lysa med sin frånvaro är exet Anders Jensen och Charlotte Perrelli.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Suzanne Sjögren om nära relationen till exmaken Anders JensenBrand logo
Suzanne Sjögren om nära relationen till exmaken Anders Jensen

På lördag ringer bröllopsklockorna för tv-profilen och sportjournalisten Suzanne Sjögren, 49! Den blivande maken är proffsryttaren Pontus Westergren, 46, vem hon också har en son tillsammans med. Båda har också ett barn vardera sedan tidigare relationer som de är bonusföräldrar till.

Suzannes äldsta dotter, Izabella, fick hon nämligen med Charlotte Perrellis nuvarande make, Anders Jensen. De var gifta mellan 2009 och 2011, och har skilts åt som goda vänner.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen kommer inte på Suzanne Sjögrens bröllop

Den goda relationen till trots så kommer inte Charlotte och Anders vara på plats på Suzannes stora dag, och det finns flera anledningar till det.

– Charlotte uppträder ju på Drömmen då, det är bestämt sedan länge. Sedan vet jag inte, det är väl kanske... Nog för att vi har världens bästa relation, vi är kompisar och har nog inte grälat en enda gång sedan vi skiljde oss och knappt innan dess heller. Men jag vet inte om det är så vanligt att ha med sina ex på ett bröllop. Det är väl någonstans på gränsen kan jag tycka, säger Anders Jensen till Hänt.

Annons

Men han är glad för deras gemensamma dotters skull, som ser mycket fram emot det stora firandet.

– Charlotte har hjälpt henne beställa klänning, och jag var inne med henne hos skräddaren igår och fick den tillpassad så att den ska sitta som en smäck. Det blir en superkul dag för henne.

Glädjen över gemensamma dottern Izabella – axlar stora rollen

När Hänt når Suzanne för att gratulera berättar hon vidare om tonårsdotterns roll i det stundande bröllopet.

– Hon är en av två brudtärnor. Min syster är den ena, och min 16-åriga dotter Izabella är den andra. Och syrran bor i Skåne så Izabella har fått vara med och välja ut klänning och vara ett smakråd när det gäller allt från dukning till inbjudningskort, säger Suzanne Sjögren till Hänt, och fortsätter:

– Hon har varit en klippa. Det är väldigt speciellt och helt fantastiskt att ha en 16-årig dotter som vill vara engagerad och vara med.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons