LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nu gifter sig Suzanne Sjögren – exet Anders Jensen och Charlotte inte bjudna

19 apr, 2024 
Suzanne Sjögren ska gifta sig!
I sommar går bröllopet av stapeln, men hennes ex Anders Jensen kommer däremot inte vara en av gästerna...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

I år har Suzanne Sjögren, 49, och tävlingshopparen Pontus Westergren, 46, varit förlovade i tio år och i sommar ska de ta nästa steg i relationen! Då ringer nämligen bröllopsklockorna för paret och lyckan är total redan nu.

– Vi har varit förlovade i tio år, när jag fyller 50 i maj. Så då sa vi att nu får det bära eller brista, så då beslutade vi oss för att gifta oss. Så nej det ska bli jätteroligt men det är lite mycket att stå i just nu kan man väl säga, säger Suzanne till Hänt.

Däremot är de redan ett stort steg på vägen eftersom inbjudningarna nu har skickats ut.

– Vi har väl bjudit in 120 gäster och så får man väl räkna med att en 10 % faller bort. Vi får se hur många som kan komma i slutändan, men det spelar faktiskt egentligen ingen roll hur många som kommer. Det ska bara bli väldigt mysigt, säger Suzanne och skrattar.

Dottern Izabella blir brudtärna

Suzanne har två barn och ett bonusbarn. Ett av barnen, Izabella, 15, har hon med ex-maken Anders Jensen som numera är gift med Charlotte Perrelli.

Annons

Och Izabella har fått ett riktigt hedersuppdrag!

– Izabella kommer vara med, hon är faktiskt en av brudtärnorna. Min syster är den ena och Izabella är den andra. Så det är inköpt klänning till henne och hon var med och valde ut brudklänning. Då satt hon och höll upp skyltar med "ja" eller "nej". Jag bollar allt med henne, det är jättemysigt, hon har väldigt god smak och jag litar på henne 100 % att hon säger sin ärliga åsikt, säger Suzanne till Hänt.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli inte bjudna

Suzanne har tidigare varit öppen med att hon och Izabellas pappa Anders Jensen har en väldigt bra relation. Men Anders och Charlotte kommer dock inte komma på bröllopet.

Är Anders och Charlotte bjudna?

– Nej det blir de inte. Alltså Anders och jag har ju en jättebra dialog men liksom vi umgås inte så, så det blir de inte., säger Suzanne och fortsätter:

– Vi har en jättebra relation och det är jag väldigt, väldigt glad för. Det är värt supermycket och jag tror att Izabella uppskattar det väldigt mycket också. Det finns liksom ingenting som vi inte ventilerar med varandra.

FOTO: TT

Annons