LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Suzanne Sjögrens sorgliga avsked med dottern – tvingas ta farväl

16 nov, 2023 
ANDERS JENSEN, SUZANNE SJÖGREN
Tidigare i höstas meddelade Anders Jensen att han och Charlotte Perrelli flyttar permanent till Spanien. Dottern Izabella som han har med Suzanne Sjögren kommer komma och hälsa på när hon kan.
Nu kommer nästa farväl för Izabella och Suzanne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte PerrelliBrand logo
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli

Suzanne Sjögren är en av svenska folkets mest omtyckta programledare när det kommer till sport och hon bevakar bland annat Världsmästerskapet i handboll. För personlig del så ligger även ridsport varmt om hjärtat för henne.

Suzanne har två barn och ett bonusbarn. Ett av barnen, Izabella, 15, har hon med ex-maken Anders Jensen som numera är gift med Charlotte Perrelli.

I alla år har Izabella bott både hos sin mamma Suzanne och sin pappa Anders. Men i höstas tog Anders ett beslut; att flytta permanent till villan i Marbella. Han har dock varit tydlig med att Izabella kommer vara där också en hel del.

”Jag kommer att fördela min tid mellan Sverige och Spanien eftersom Izabella fortfarande går i skolan här. Jag och hennes mamma har dock ett väldigt bra samarbete så det kommer fungera utmärkt.”, skrev Anders i ett meddelande till Hänt.

Annons

Suzanne Sjögren om relationen till Izabella

Precis som mamma Suzanne så är även Izabella väldigt intresserad av hästar och ridsport.

– Vi ju har en fantastisk relation, det har vi i grunden men hästarna gör ännu mer att vi hänger. Jag missar ju inte en minut av hennes ridning, iväg på tävlingar och så. Jag tror att hon kommer steppa upp ännu mer till nästa år, hon har väldigt högt uppsatta mål med sin ridning, har Suzanne tidigare sagt till Hänt.

Izabella har verkligen visat sig vara duktig och hon uppnår sina mål, något som pappa Anders är väldigt stolt över.

”Jag är superstolt som alltid när hon tävlar. Vad jag framförallt gillade var att hon red felfritt på den nya tävlingshästen. Det tar ju alltid ett tag att lära känna varandra och jag tycker att de såg väldigt fina ut tillsammans”, skrev han i ett meddelande till Hänt.

Sorgliga avskedet – tvingas ta farväl

Men nu kommer desto tråkigare nyheter. Alla som älskar ridning kan nog förstå och relatera till sorgen när hästar ska bytas ut. Det är nämligen Izabellas häst Carmelita som gjort sitt och nu är det dags för Izabella att gå vidare.

”Tack för allt Carmelita! Snällare, sötare och personligare häst får man leta efter och vi kommer sakna dig SÅ. Izabella har tagit så stora kliv i sin utveckling med denna häst så det är inte klokt. Stort tack Carl Hugo Westergren och Team MW collection för att vi har fått låna henne under den här tiden. Nu ska hon få lära upp en ny Children ryttare. ⭐️ Men hon är verkligen för alltid i våra hjärtan.”, skriver Suzanne och taggar Izabella.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, Instagram

Annons