TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Suzanne Sjögren tackar för sig – beskedet väcker känslor

30 jan, 2024 
Hedvig Tärnholm
Suzanne Sjögren
Efter intensiva tre veckor lämnar Suzanne Sjögren sportstudion.
I ett varmhjärtat inlägg hyllar hon kollegorna som gjorde EM-bevakningen möjlig, och möts av kärlek från tittarna som redan saknar hennes närvaro.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Suzanne Sjögren om dottern Izabellas insjuknade i cancer – berättar om svåra tidenBrand logo
Suzanne Sjögren om dottern Izabellas insjuknade i cancer – berättar om svåra tiden

Suzanne Sjögren är en mycket erfaren programledare som synts i TV4:s Nyhetsmorgon. På senare år har vi sett henne i sportsammanhang då hon bland annat leder Viaplays bevakningar av Handbolls-EM.

Men nu är EM slut för denna gång och Suzanne tackar för sig.

Suzanne Sjögren: ”Ett gigantiskt tack till alla”

Det är på Instagram som Suzanne riktar ett tack till kollegorna.

”Ett gigantiskt tack till alla kolleger som jobbat med EM i handboll under dessa tre veckor. Ni är alla proffs på era positioner och vårt jobb i studion hade inte varit möjligt utan er. Extra stort plus till Christian Eriksson som är vår chef och dirigent och som styr oss på ett oerhört tryggt sätt. Tack för i år!”

Suzanne som är omåttligt populär bland tittarna får stöd av följarna i kommentarerna.

”Saknar er redan. Har hängt med er varenda dag framför tv:n. EM har räddat januari, årets tråkigaste månad annars.Så mycket känslor upp och ner och kärlek till sporten. Underbart med all gemenskap och ”slippa” allt annat elände i världen ett tag. Tack för denna gång!,” skriver en följare på instagram.

Annons

”Tack för ännu ett grymt mästerskap”, hälsar en annan.

Suzanne Sjögren om sin karriär: ”Det var hejkon bacon”

Suzanne gjorde sig känd hos det svenska folket när hon var programledare för Lilla aktuellt och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. Under sin dryga 25 år långa karriär har hon hunnit leda många stora mästerskap, och blivit en självklar del av sportbevakningen för många tv-tittare.

I en tidigare intervju med Expressen blickade Suzanne tillbaka på sin karriär och på en av de första VM-sändningarna hon gjorde.

– Det var hejkon bacon, och i ärlighetens namn inte bara från arrangören utan även från eget håll, förklarade Sjögren då.

Men sedan dess har det hänt mycket och Suzanne arbetar sedan dryga sex år tillbaka för Viaplay där hon också bevakar damfotboll och landslagsfotboll.

FOTO: TT / Tv4S

Annons