Suzanne Sjögrens rörd till tårar över 13-åriga dottern Izabella

SUZANNE SJÖGREN
Exklusivt

Suzanne Sjögrens och Anders Jensens dotter Izabella har vuxit upp och blivit tonåring.
Under Viaplays pressträff så berättade hon om kärleken till dottern och händelsen som rörde henne till tårar.
– Jag grät. Jag bara kände att jag inte är redo för det här, säger Suzanne till Hänt.

Suzanne Sjögren, är en av Nents programledare på sporten och bevakar bland annat Världsmästerskapet i handboll. Suzanne har två barn, och ett bounsbarn. Ett av barnen, Izabella, 13, har hon med ex-maken Anders Jensen som numera är gift med Charlotte Perrelli.

Under Viaplays presentation över höstens nyheter var Suzanne konferencier och i samma veva berättade hon för Hänt om sin relation med dottern och känslorna kring att hon blivit tonåring.

BEBIS Robin Bengtssons barnplan med Sigrid

Suzanne Sjögren i tårar efter händelsen med dottern Izabella

Izabella fyllde 13 år i våras, och började därför nyligen högstadiet. Något som rörde mamma Suzanne till tårar.

– Hon började högstadiet igår, jag släppte av henne vid denna enorma skola. Och att släppa av och se henne gå iväg till skolan, alltså jag bröt ihop i bilen efteråt. Jag grät. Jag bara kände att jag inte är redo för det här, att hon ska kliva in i tonåren och bli så stor, säger Suzanne till Hänt och fortsätter:

– Men vi ju har en fantastisk relation, det har vi i grunden men hästarna gör ännu mer att vi hänger. Jag missar ju inte en minut av hennes ridning, iväg på tävlingar och så. Jag tror att hon kommer steppa upp ännu mer till nästa år, hon har väldigt högt uppsatta mål med sin ridning.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Izabella insjuknade i cancer – Suzanne om sorgen: ”Det värsta”

När Izabella var yngre blev hon sjuk i cancer, men är idag helt återställd. Suzanne beskriver att det var det värsta hon varit med om som mamma.

– Det är det värsta man kan vara med om och är det värsta jag varit med om. Jag hoppas att jag aldrig behöver vara med om det igen. Men jag känner att jag har lämnat det bakom mig, och det måste man göra för att kunna gå vidare och njuta av livet, det kommer alltid finnas med mig, säger Suzanne.

Hon bär ett halsband som symboliserar föräldrar vars barn har haft eller gått bort i sjukdomen.

– Jag har ett halsband som jag fick, som barncancerfonden tog fram med en designer. Det är ett silverhjärta med ett hål i, det representerar oss som har barn som haft cancer eller gått bort i cancer. Hjärtat slår men vi kommer alltid ha ett litet hål i hjärtat.

Izabella är friskförklarad och Suzanne beskriver att hon är världens mest positiva tjej.

– Världens mest positiva och glada 13-åring. Jag har lämnat det, men jag bär alltid med mig det som ett ärr.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Suzanne Sjögren TV4 efter 15 år

LÄS OCKSÅ: Erika Perssons starka ord om vännen efter kärleksfulla bilderna ihop

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet / Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

SENASTE NYTT!