Idol 2023 marknadsföring banner

Suzanne Axell tvingas ställa in efter sjukdom – därför stoppas hon

27 dec, 2022 
Suzanne Axell
SVT-profilen Suzanne Axell har i många år synts i tv-rutan.
Nu berättar hon om bakslaget bakom kulisserna som gjorde att hon tvingades tacka nej till Filip och Fredrik.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det ska kändisarna köpa på mellandagsrean: ”Bästa som finns”
Det ska kändisarna köpa på mellandagsrean: ”Bästa som finns”

Nyligen bjöd Filip Hammar, 47, och Fredrik Wikingsson, 49, in till finalen av Alla mot alla och för första gången entrade programmet Avicii arena och kunde ha tusentals i publiken.

I publiken fanns flera deltagare som varit med i tidigare säsonger av Alla mot alla för att följa den rafflande finalen mellan radioprofilerna Johar Bendjelloul och Annika Lantz som tävlade mot fotbollsjournalisten Olof Lundh och tv-profilen Ebba Kleberg von Sydow.

Lagen var ruskigt jämna under hela finalen och till slut fick en utslagsfråga skilja de åt för att kunna kora det vinnande laget – Olof och Ebba!

SVT-profilen tvingades tacka nej till Filip och Fredrik

Produktionen hade bjudit in ett helt gäng före detta deltagare i frågesporten, däribland Janne Josefsson och Suzanne Axell.

Annons

– Jättekul! Filip och Fredrik omger sig med ett proffsigt gäng, och det märks! säger Suzanne till Nöjeslivet.

SVT-profilen blev självklart inbjuden till den kommande efterfesten som skulle avsluta den gångna säsongen – men den tvingades hon avböja på grund av sjukdom.

– Jag hade blivit förkyld och var tvungen att gå hem, tyvärr. Jag har varit på många roliga fester med Filip och Fredrik, säger hon till Nöjeslivet.

Samtidigt berättar hon att inspelningen då hon själv var med var något av det roligaste hon gjort och att hon kan tänka sig att ställa upp igen.

– Jadå! Det är en av mitt livs roligaste inspelningar, under förutsättning att man får en riktigt duktig partner!

Suzanne Axell aktuell med bok – Livet efter 60

Tittarna är minst sagt vana vid att se Suzanna Axell i tv-rutan som programledare för Fråga doktorn – ett uppdrag hon tog sin an i 18 år. Men i början på förra året nåddes vi av nyheten att hon tackar för sig.

Annons

Dessutom har vi sett henne medverka i Let's dance och vinna Alla mot alla. I nuläget är hon däremot aktuell med något helt annat – nämligen en bok som hon skrivit själv.

Boken som har titeln Livet efter 60 innehåller goda tips och råd från henne själv men också från andra kvinnor.

Började skriva på den i mitten av november 2021 och nu har jag första ex:et i handen. Känns tungt. Jag har skrivit allt och läst in allt själv ,och är ”mallig” över det”, berättar hon i ett mejl till Nöjeslivet.

FOTO: TV4

Annons