LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Susie Päivärinta om kampen bakom kulisserna i Så mycket bättre 2020

21 nov, 2020 
Susie i Så mycket bättre

Så mycket bättre ser ut att vara en trevlig tillställning med mycket energi och skratt.
Men nu avslöjar Susie Päivärinta sjukdomskapen bakom kulisserna – som TV4-tittarna inte får se.

Annons
Pek-leken med Lili & SusieBrand logo
Pek-leken med Lili & Susie

TV4-succén Så mycket bättre är i full gång med ytterligare en säsong. Detta år får vi precis som tidigare följa ett stort gäng artister men under de första avsnitten var det Benjamin Ingrosso, Lisa Nilsson, Plura Jonsson, Ana Diaz, Markus Krunegård, Tommy Körberg och Silvana Imam som var på plats. Förra veckan lämnade Lisa Nilsson men bara några minuter senare i programmet fanns Lili & Susie med i programmet istället.

Susie Päivärintas sjukdomskamp som tittarna inte får se

Duon Lili & Susie består av systrarna Lili Päivärinta, 54, och Susie Päivärinta, 56.
Under lördagens program bjuds det som alltid på djupa samtal och fantastiska tolkningar. Bland annat får vi se Lili och Susie uppträda, men vad tittarna inte får se är den kamp Susie genomgår strax innan hon kliver upp på scenen. I en intervju med Hänt berättar nu artisten om den svåra smärtan hon kände.

– Jag hade ont i ett öra men det vågade jag inte säga när jag kom dit eftersom man inte får vara där om man inte är pigg. Men nu var jag inte sjuk i corona eller så där utan jag hade vatten i örat som hade blivit en öroninflammation, säger Susie och fortsätter:

Annons

– Det var ett väldigt trist minne när dem körde i mina in-ears i denna lilla öroninflammation och det lät bara som ett vattenfall i örat. Sen fick jag inte heller på mig mina kläder rätt, mina axelvaddar åkte bak på ryggen.

Syster Lili minns också denna situation, hon förklarar att det var stressigt.

– Det här är nu på lördag som dramat utspelar sig. Susie var jättestressad, det blev lite många saker på samma gång. Sen är det så lite tid så du hinner knappt gå på toaletten och då blir såklart sånna här stressmoment väldigt påtagliga, säger Lili.

Uppsökte vård efter inspelningarna

TV4 har däremot inte valt att ta med något kring Susies smärtor i programmet utan detta är en del som tittarna aldrig får se. Och som tittare märker man såklart ingen skillnad på systrarnas prestation eftersom de är vana vid att köra sitt yttersta oavsett vad.

– Jag hade jätteont men vad ska man göra, det är bara hålla facet, säger Susie.

När hon däremot lämnat Gotland sökte hon vård för inflammationen och fick då penicillin.

– Jag gick direkt till läkaren när jag kom hem. Han frågade hur jag gjorde med det här när jag sjöng. Jadu, det var inte kul sa jag.

Annons