LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ana Diaz avslöjar teorin bakom uppbrotten från ex-pojkvännerna

19 nov, 2020 
Ana Diaz i svart fiskehatt och lila kavaj
Flera av Ana Diaz låtar handlar om infekterade uppbrott från hennes ex.
Nu avslöjar hon teorin om varför relationerna inte hållit!
Annons
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020Brand logo
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020

En av artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2020 är Ana Diaz, 43. Hittills har hon varit ganska tystlåten och verkar mest ta in vad de andra artisterna säger. Men när hon väl tar ton har det mestadels handlat om tidigare relationer och uppbrott.

Ana Diaz teori om tidigare uppbrott från sina ex-pojkvänner

I Så mycket bättre berättar Ana att det känts som att hon tidigare hamnat i ett fack när det gäller sina tidigare relationer.

– Jag har haft någon slags upplevelse, en segerupplevelse i relationer. Att jag blir den som går för att många män som jag har valt att ha relationer med gillar mig mer i teorin tror jag. Att det är liksom är roligt vid första anblick att jag verkar härlig, säger Ana i programmet och fortsätter:

– Sen så är det kanske inte så kul med en kvinna som är musiker, som har ett så starkt intresse som tar så mycket plats.

Ana förklarar att musiken blir som en tredje person i relationen, vilket i sin tur kanske kan resultera till ett tredje hjul.

Annons

– Det blir ju som något slags tredje part på något vis i relationer ofta. Det är jätteviktigt för mig att 'det här inte blir stört', säger Ana och konstaterar:

– Det är liksom mitt jobb och jag är väldigt väldigt engagerad i det.

Ana Diaz i Så mycket bättre 2020
Ana Diaz.

Låtarna Simma själv och 100

Både Simma själv och 100 är låtar som handlar om uppbrott och tidigare relationer som Ana haft. Artisten har en fin sida som är att hon gärna vill hjälpa andra.

– Jag är väldigt intresserad av att liksom hjälpa och trösta, har Ana tidigare sagt i Så mycket bättre och fortsatt med:

– Sen så hade jag en relation och jag bara kände att 'kan vi inte vara som två båtar på havet istället för att jag liksom ska bogsera'. Jag blir också trött, jag har också behov.

Så mycket bättre sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons