Allt du vill veta om artisten Ana Diaz i Så mycket bättre 2020

Ana Diaz

Ana Diaz är en av artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2020.
Men vem är hon egentligen?
Läs allt om artisten här!
Uppgifter: Benjamin Ingrosso är klar för Så mycket bättre
Slå på ljud

Årets säsong av Så mycket bättre kan komma att bli magisk! I alla fall om man kikar på listan över medverkande artister. Ana Diaz är en av dem. Frågan är, vem är hon egentligen? Hänt svarar!

Hur gammal är Ana Diaz och varifrån är hon?

Anas fullständiga namn är Ana Gabriela Esmeralda Diaz Molina. Hon föddes den 7 juni år 1977 och är idag 43 år gammal.

Låtskrivandet började tidigt i staden där hon föddes. Var? Jo, Västerås. Hon är en artist, kompositör och musikproducent som nominerats till två Grammisar.

Vad heter Ana Diaz på Instagram?

Ana Diaz sysslar mest med sång och artisteri såklart. Men när det gäller sociala medier så ligger hon inte allt för mycket efter där heller, i alla fall inte när det gäller Instagram. Där heter hon ananasdiaz och har över 8 000 följare.

Ana har postat över 400 inlägg, och har med andra ord delat med sig av en hel del till sina följare! Stödet från följarna är stort, då de både gillar och kommenterar artistens bilder för fulla muggar.

Ana Diaz om låten Bästis

Ana Diaz har släppt skivan med namn Bättre sen, där finns populära låten Bästis. Den handlar om att varje person ska vara sin egen bästa vän, att man ska vara snäll mot sig själv. En slags uppmaning som kanske kan låta självklar, men som lätt glöms bort.

I en intervju med Dagens Nyheter får Ana Diaz frågan om hur man egentligen ska vara som vuxen människa. Och varför det kan verka så svårt för en själv, men inte för alla andra?

– Jag fick en adhd-diagnos nyligen och det förklarar en del, har Ana berättat i intervjun med DN. Hon fortsatte:

– Det finns ingen vuxen i den här kroppen. Jag har svårt att ta instruktioner, är katastrof om jag inte får bestämma, måste känna att jag är i situationer av eget val.

Ana Diaz i Så mycket bättre 2020

När artisterna för årets säsong av TV4:s succéprogram Så mycket bättre avslöjades så visade det sig att Ana är en av dem.

I denna säsong kommer de flesta av artisterna att gästspela, och alltså inte vara på plats på Gotland under hela inspelningsperioden – förutom tre personer. Plura, Markus Krunegård och Ana Diaz är de tre som kommer att vara med hela säsongen av programmet. Spännande!

FOTO: Karl Melander/TT, Vanni Jung Ståhle/TT

LÄS ÄVEN: Här är artisterna i Så mycket bättre 2020

LÄS ÄVEN: Så mycket bättre: Här är alla romanser i programmet

FRÅN FÖRSTASIDAN