LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför bor inte Lili Päivärinta och pojkvännen Pär Sjödin tillsammans

18 nov, 2020 
Lili Päivärinta och pojkvännen Pär Sjödin
Lili Päivärinta och pojkvännen Pär Sjödin bor inte tillsammans.
I en intervju med Hänt berättar nu Lili anledningen till boendebeslutet samt framtidsplanen för relationen.
– Jag måste ha luft, säger Lili.
Annons
Pek-leken med Lili & SusieBrand logo
Pek-leken med Lili & Susie

Lili Päivärinta, 54, är ena delen av superduon Lili & Susie som just nu är aktuella i TV4:s Så mycket bättre.

Lili och ex- pojkvännen Mog Grudd spenderade många år tillsammans och startade även upp stiftelsen Djurens Ö ihop. Men tillslut tog relationen slut och Lili fann istället lyckan i pojkvännen Pär Sjödin, 46. Det var år 2008 som Lili och Pär för första gången träffades men det skulle komma att ta tid innan de inledde en relation, detta eftersom de båda hade klivit ur långa relationer. Idag lever Lili och Pär som särbos, något som Lili menar passar henne väldigt bra. Lili bor i ett hus på Värmdö och Pär bor i Karlstad.

Lili är ena delen av Lili & Susie
Lili & Susie är både systrar och kollegor.

Därför lever Lili och Pär som särbor

Under en intervju med Hänt berättar nu Lili att hon och Pär inte sliter ut varandra, eftersom de inte ses varje dag.

Annons

– Jag lever inte tillsammans med min kille på det sättet. Vi bor på skilda håll eller vi har två boende kan man säga. Så reser vi till varandra och träffas. Vi ses inte lika mycket faktiskt och då behåller vi den här distansen och längtan. Det funkar bra men nu åker han från mig idag så då får jag längta lite, säger Lili och fortsätter:

– Vi har varit särbos hela tiden. Han bor i Karlstad och jag bor här. Meningen var väl kanske att vi skulle hunnit lite snabbare att renovera våra hus men det har tagit lite tid. Så mitt är klart men för min del så trivs jag rätt bra med att få längta och inte alltid umgås.

Framtidsplanen för relationen efter insikten

Genom erfarenhet från sin tidigare relation har Lili förstått att samboskapet kanske inte är något för henne – åtminstone inte på heltid.

– Någonstans så har jag haft relationer tidigare där jag har bott ihop med mina partners och det har ju uppenbarligen inte fungerat. Det här är det längsta förhållandet så det är något som säger att det kanske är så jag ska ha det. Jag behöver mycket egentid och det är bra för min kille är likadan. Tidigare förhållanden har det varit att man klänger mer på varandra eller att partners till mig har gärna velat vara tillsammans hela tiden och jag måste ha luft, säger hon.

Annons

Planen har däremot alltid varit att Lili och Pär med tiden ska bosätta sig under samma tak och alltså inte leva som särbor framöver, men hur det blir med den saken återstår att se.

– Det är inte sagt så. Vi håller på att renovera hans hus och efter det ska vi se. Men det kommer nog att vara så att det kommer att finnas en plats att åka till, att få luft. Om det är att man köper en större båt eller vad det blir, det får vi se men det kommer jag alltid att ha.

Annons