LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Susie Päivärintas känga till Benjamin Ingrosso efter Så mycket bättre

21 nov, 2020 
Susie Päivärinta och Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso har öppenhjärtligt delat med sig av sin kärlekssorg i Så mycket bättre 2020.
Nu avslöjar Susie Päivärinta sina tankar kring artistens tårar i programmet.
– Det är ju lite så när man är ung, säger Susie till Hänt.
Annons
Pek-leken med Lili & SusieBrand logo
Pek-leken med Lili & Susie

Den nya säsongen av TV4:s Så mycket bättre är i full gång och det har redan bjudits på både en härlig mix av skratt och tårar. Vecka efter vecka levererar artisterna nya tolkningar som hamnar rakt upp på topplistorna. Det blir även en hel del djupa samtal där artisterna talar ut på sätt som vi aldrig tidigare sett dem göra.

Benjamin Ingrosso, 23, har under programmets gång både sjungit och pratat om uppbrottet från ex-flickvännen Linnéa Widmark. Att uppbrottet tog hårt på honom har nog inte undgått någon och Benjamin avslöjade även i Så mycket bättre att det var Linnéa som valde att avsluta relationen – över telefon.

Lili och Susie om känslosamma samtalen i Så mycket bättre

En annan artist som delat med sig av rörande historier är Plura Jonsson, 69. Det var under en middag då 80-talet kom på tal som Plura berättade att han inte minns sitt 80-tal på grund av droger. I en intervju med Hänt berättar nu systrarna Lili Päivärinta, 54, och Susie Päivärinta, 56, även kända som duon Lili & Susie, om sina tankar kring de känslosamma situationerna som delas vid matbordet.

Annons

– Jag blev väldigt gripen av Plura och han historier efter som de kretsar mycket kring 80-talet och så. Det han gick igenom och hur berörd han blev av mycket. Så jag tycker att Plura berörde mig mycket där, säger Susie.

– Ja det var så tråkigt och fruktansvärt att höra att man har gått igenom ett decennium som ett svart hål. Att man liksom inte minns någonting knappt för att man typ var hög hela tiden. Det blev ju starkt för det måste vara fruktansvärt att gå igenom en sån sak. Så det var det som jag också blev mest berörd av när det kommer till historierna, säger Lili.

Susies oväntade ord om Benjamins sorg i programmet

Däremot är Benjamin Ingrossos tunga hjärtesorg inget som nått Susie på djupet – istället menar hon att det sker alla.

– Sen är Benjamin så ung så för min del kan det bli lite så att det är en ungdomskärlek som gått i krasch, det har vi alla varit med om. Och det är ju jobbigt men det kanske inte berör mig fullt lika mycket. Inte för att vara elak, han är jättesöt och jätteduktig. Jag förstår att han har gått igenom en jobbig grej men det berörde inte just mig så mycket, säger Susie och fortsätter:

– Det är ju lite så när man är ung att olycklig kärlek, det får vi alla gå igenom.

Annons