Susie Päivärinta har tre barn – så ser sonen Leon ut idag

Susie Päivärintas

Susie Päivärinta har tre barn tillsammans med före detta ishockeyproffset Stefan "Myran" Gustavsson.
Sonen Leon har vuxit upp och så här ser han ut idag.

Lili och Susie är en svensk popduo som fångade svenska folkets hjärtan när de debuterade år 1985 i Melodifestivalen. Popduon består av systrarna Lili Päivärinta, 54, och Susie Päivärinta, 55. Direkt efter sin medverkan i Mello kunde man se stor framgång på svenska hitlistorna. De blev snabbt populära!

Första tv-sammanhanget för duon var när de medverkade i ett underhållningsprogram vid namn Summar kummar. Där nåddes de av en riktigt bred publik och karriären drog iväg på riktigt.

Susie Päivärintas relation med hockeyproffset Stefan ”Myran” Gustavsson

Susie har sitt kärleksliv på det torra. Sambon Stefan ”Myran” Gustavsson, 54, träffades en kväll utanför ett disco mitt på Östermalm år 1985. Då var Myran hockeyspelare på elitnivå. Men att gifta sig är inget som Susie värderar särskilt högt.

– Det har aldrig varit viktigt för mig att gifta mig, är väl ganska oromantisk av mig egentligen, det har aldrig varit någon dröm, Stefan är likadan, gillar inte att vara i centrum på något vis, har Susie tidigare berättat för Hänt.

Så ser sonen Leon Gustavsson ut idag

Tillsammans har Susie och Myran fått tre barn. Leon Saul Wilhelm Päivärinta, 18, Myra Pavlina Helena Päivärinta, 16, och Nova Stephanie Susanna Päivärinta, 13.

Leon föddes den 2 maj år 2002 och är idag 18 år gammal. Frågan är, hur ser han ut?

När det år 2018 var dags för exklusiva väskvarumärket Firminio i Stockholm så tog sonen Leon tillfället i akt att hänga med mamma Susie på röda mattan.

Leon Päivärinta och mamma Susie
FOTO: Patrik Österberg/TT

Vissa säger att han är lik sin far? Undra vad han själv tycker!

FOTO: Patrik C Österberg/TT, Cecilia Liljeton/TT

LÄS ÄVEN: Lili & Susie – allt du vill veta om svenska popduon

LÄS ÄVEN: Lili Päivärinta om relationen med Magnus efter otroheten