Susanna Karlssons vändning efter beslutet med Hannes Haraldsson

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson

Susanna Karlsson från Bonde söker fru beslutade att inte låta fästmannen Hannes Haraldsson synas på hennes Instagram.
Nu gör hon ett undantag och visar samtidigt upp hans förvandling.

I förra årets säsong av Bonde söker fru träffades Susanna Karlsson, 28, och Hannes Haraldsson, 28. Efter en hel del dramatik blev det till sist han som blev hennes slutgiltiga val och tur var väl det.

Strax efter inspelningarna flyttade Hannes hem till Susannas gård strax utanför Valdemarsvik, och i somras friade han i kohagen.

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, berättade Susanna för Hänt efteråt.

Susanna Karlsson förklarar Hannes Haraldssons frånvaro

På Instagram har man kunnat följa Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärleksresa. De båda har delat med sig av små filmer från deras vardag ihop, men nyligen förklarade Susanna att han inte längre kommer att synas så ofta på hennes sida,

Min älskade Hannes är inte lika engagerad i sociala medier som jag är, och jag kände ett tag att jag nästan tjatade om att ta bilder ihop. Och det var väldigt tråkigt! Till vilken anledning skulle ja tjata på honom?” skrev hon på Instagram.

För henne är det inte så viktigt att visa följarna en perfekt bild av de två, utan istället är det viktigaste att de själva vet att de har det bra.

Även om jag älskar era kommentarer och bekräftelse på hur fin min och Hannes kärlek är, så är det inte något jag sätter först!” fortsatte hon.

Hannes Haraldssons förvandling – har odlat skägg

Följarna stöttade hennes beslut och tyckte att det var helt rätt. Sedan dess har Hannes inte synts till lika mycket på Susannas Instagram. Nu gör bonden dock ett undantag och har publicerat två bilder på sin kärlek där han står framför en bil i höstrusket.

”Min morgontrötta fästman”, har hon skrivit.

Nu har följarna noterat att Hannes har hunnit med en förändring sedan sist de såg till honom på sociala medier. Han har nämligen sparat ut sitt skägg.

”Fin med skägg”, skriver en följare.

”Snyggt skägg”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, TT/Patrik C Österberg

Senaste nytt