Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons nya beslut om bröllopet

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson gifter sig
Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson från Bonde söker fru ska gifta sig.
Nu avslöjar ingen mindre än Linda Lindorff när datumet för bröllopet är.
– Planeringen är i full gång, skriver programledaren.
Annons

Förra årets säsong av Bonde söker fru bjöd som vanligt på både dramatik, tårar och väldigt mycket kärlek. När bonden Susanna Karlsson, 28, skulle göra sitt slutgiltiga val hade hon fått känslor får två killar samtidigt. Det blev till sist Hannes Haraldsson, 28, som vann hennes hjärta.

Annons
Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson är mysiga i bonde söker fru
Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann kärleken i varandra i Bonde söker fru.

Hannes flyttade snabbt in på Susannas gård strax utanför Valdemarsvik, och i somras friade han i kohagen.

Annons

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, berättade Susanna för Hänt efteråt.

Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons bröllopsplaner

De började snabbt att planera inför kommande bröllop och ville försöka få till det redan innan nästa sommar. Nu avslöjar ingen mindre än programledaren Linda Lindorff, 47, när klockorna klämtar för Susanna och Hannes.

Annons

”Den 15 augusti blir det bröllop i kyrkan och planeringen är i full gång. Det är väl otroligt ändå att det kan gå så här bra! Så häftigt varje gång det sker”, skriver hon på sin blogg.

Då hade Linda Lindorff nyligen varit och hälsat på hos paret för att spela in material till Bonde söker fru. Exakt vad för något de spelar in är ännu oklart.

Linda Lindorffs känslor inför TV4-parets bröllop

Linda Lindorff berättar hur glad hon är för parets skull och beskriver det som en fantastisk känsla att på nära håll få se hur kärlek uppstår. Hon har även lagt upp en bild på Hannes och Susanna som glada står bredvid programledaren utomhus.

Annons

”Susanna och Hannes passar så bra ihop, de är själsfränder och kompletterar varandra på varje plan. De strålar av kärlek och det smittar av sig. Att se dom ihop gör mig så lycklig”, avslutar Linda Lindorff blogginlägget med.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…