Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Storbråket i Paradise hotel – som tittarna inte fick se

24 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Nina Glimsell Stephanie Bergstrom Paradise hotel 2018
I ett blogginlägg skriver Paradise hotel-deltagaren Stephanie Bergström om bråket som TV3 klippte bort.
Annons

Det är nog ingen som har undgått att det uppstår en del bråk i dokusåpan Paradise hotel. Och i årets säsong råder det inga undantag. Men alla intriger hamnar inte alltid i tv-rutan utan lämnas långt bort från tittarnas ögon. Ett sådant bråk har nu Paradise hotel-deltagaren Stephanie Bergström, 22, valt att berätta om på sin blogg. I ett inlägg skriver hon om en konflikt mellan henne och Nina Glimsell, 21, som klipptes bort från programmet.

”Något som inte visades är en konflikt mellan mig och Nina under en av festerna. Det började med att jag går fram till Marcelo för att berätta att jag hade fel bild av honom och att jag faktiskt tycker att han är en skön person. Vi står och snackar en stund och Nina överhör konversationen. Hon ställer sig framför mig och börjar skrika hysteriskt att det inte är okej att döma någon pga otrohet. Hon skriker att hon själv har varit otrogen. Det brast för mig och trots att jag i chock över hennes reaktion står och gråter fortsätter hon att gapa”, skriver Stephanie på bloggen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Stephanie menar att hennes samtal med Marcelo handlade om att hans otrohet mot tidigare partners inte definierar vem han är, men att Nina inte respekterade hur hon tyckte och tänkte kring saken.

”Att en person står och skriker dig i ansiktet att du inte får döma någon pga oärlighet & otrohet är inte okej. Jag respekterar hur Nina kände men fick ingen respekt tillbaka. Det är inte ett moget beteende”, skriver hon.

Hon skriver också att hon hamnat i ännu en konflikt med Nina även hemma i Stockholm, under första avsnittet av Paradise STHLM som har premiär den 12 november. Sedan dess har de, enligt Stephanie, inte pratat.

Nina Glimsell har till Hänt kommenterat Stephanies blogginlägg. I ett sms skriver hon att hon inte kommer lägga energi på tjejer som pratar så illa om henne. Hon och Marcelo är i dag ett par och bor tillsammans i Stockholm.

”Jag kommer inte sjunka till deras nivå och jag vill hellre lägga min tid på min familj, vänner och Marcelo. Jag vet vem jag är och hur jag är och jag kommer inte ta åt mig när de vill skapa rykten om mig eller försöka måla upp mig som en dålig person. För jag vet att jag inte är det”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”De får fortsätta om de vill då det känns som att det är det enda de har att skriva om. Jag ”bygger hellre upp” mina sociala kanaler där jag pratar om mig själv och inte pratar illa om andra och hänger ut andra personer för att få läsare. Och om jag någonsin framöver skulle prata ut om detta så kommer jag att göra det men på ett bra sätt och inte hänga ut några namn.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl

Annons